Πρωταθλητές κόσμου vs πρωταθλητές Ευρώπης σημειώσατε Χ

Στην κορυφή του 3ου ομίλου του League A στο Nations League παρέμειναν Γαλλία και Πορτογαλία, με 7 βαθμούς η καθεμία, που ήρθαν ισόπαλες σε ένα παιχνίδι χωρίς σκορ.

Οι Γάλλοι ήθελαν να πάρουν εκδίκηση για τον χαμένο τελικό του 2016 αλλά δεν τα κατάφεραν, αν και έφτασαν κοντά στο γκολ σε ορισμένες φάσεις, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ωστόσο να φτάνει

πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις και τον Πέπε να το πετυχαίνει αλλά να μην μετράει ως οφσάιντ.

Η Πορτογαλία είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, όμως όταν ο «CR7» βγήκε τετ α τετ με τον Γιορίς μετά απο μία κόντρα, όμως την τελευταία στιγμή ο Λούκας Ερναντέζ του «πήρε τη μπουκιά από το στόμα», καθώς την ώρα που σούταρε ο 35χρονος σούπερ σταρ, ο Γάλλος πρόλαβε και έκανε τάκλιν, κόβοντας τη μπάλα.

Στο 47’ ήταν η φορά του Κιλιάν Εμπαμπέ να φτάσει κοντά στο να σκοράρει, καθώς πέρασε πολύ όμορφα τον Ντανίλο, βγήκε απέναντι από τον Ρουί Πατρίσιο, όμως η λόμπα που προσπάθησε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή με τον Πορτογάλο πορτιέρε να αποκρούει.

Οι Ίβηρες κατάφεραν να σκοράρουν με τον Πέπε στο 73’ σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Γκερέιρο, όμως το γκολ σωστά δεν μέτρησε, καθώς στην αρχή της φάσης ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

Έπειτα, στις καθυστερήσεις του αγώνα η Πορτογαλία είχε ακόμη μια ευκαιρία να σκοράρει, με τον Ρονάλντο είχε  αλλά ο Γιορίς απέκρουσε δύσκολα το δυνατό αριστερό σουτ του άσου της Γιουβέντους, κρατώντας και σε αυτή τη φάση ανέπαφη την εστία του.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Πορτογαλία 7 (6-1)

2. Γαλλία 7 (5-2)

3. Κροατία 3 (5-9)

4. Σουηδία 0 (1-5)

Πολωνία - Ιταλία 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε και το παιχνίδι της Ιταλίας με την Πολωνία που πήραν από 1 βαθμό, με την «Σκουάντρα Τζούρα» να παραμένει αήττητη και στην κορυφή του ομίλου με πέντε βαθμούς.

Αναποτελεσματικοί ήταν οι παίκτες της Ιταλίας, καθώς αν και κατάφεραν να δημιουργήσουν 15 ευκαιρίες, μόνο οι τρεις από αυτές βρήκαν στόχο στο αντίπαλο τέρμα και καμία δεν κατέληξε σε γκολ. Από την άλλη πλευρά οι Πολωνοί με τον Λεβαντόφσκι στην επίθεση δεν κατάφεραν να τροφοδοτήσουν αρκετά τον σούπερ σταρ της Μπάγερν και τελείωσαν το παιχνίδι με μόλις 4 ευκαιρίες, όμως όπως και οι αντίπαλοί τους, έτσι και αυτί είχαν τρεις στον στόχο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ιταλία 5 (2-1)

2. Ολλανδία 4 (1-1)

3. Πολωνία 4 (2-2)

4. Βοσνία 2 (2-3)

Ισλανδία - Δανία 0-3

Την τρίτη θέση στον 2ο όμιλο του League A διατήρησε η Δανία, που επικράτησε της Ισλανδίας με σκορ 3-0.

Το σκορ για τους Δανούς άνοιξε με αυτογκολ ο Ρούναρ  Σιγκουριόνσον, όταν από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά ο Χάνες Θορ Χάλντορσον έκανε μια ασταθής απόκρουση, με την μπάλα να κοντράρει στα πόδια του 30χρονου μέσου και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 στο 45’.

Το δεύτερο γκολ της Δανίας ήρθε με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να τρέχει πίσω από το κέντρο μόνος του, χωρίς κανένας αμυντικό μπροστά του σε μία αντεπίθεση και να κάνει το 2-0 στο 46’. Το τελικό 3-0 έγινε από τον Ρόμπερτ Σκοβ με ένα άπιαστο σουτ του Ρόμπερτ Σκοβ στο 61’, το οποίο πρώτα βρήκε και στο οριζόντιο δοκάρι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αγγλία 7 (3-1)

2. Βέλγιο 6 (8-3)

3. Δανία 4 (3-2)

4. Ισλανδία 0 (1-9)

Keywords
Τυχαία Θέματα