Πρωτάθλημα ταχύτητας: Κυρίαρχος ο Θωμά

Με μεγάλο νικητή τον Νίκο Θωμά, οδηγώντας στο όριο ένα αγωνιστικό της κατηγορίας Cross Kart, προσφέροντας θέαμα και ενδιαφέρον, τελείωσε ο πρώτος αγώνας του παγκυπρίου πρωταθλήματος ταχύτητας 2021 της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, που επιχορηγείται από τις εταιρείες HONDA / GALATARIOTIS – ENI.

Στη 2η θέση και μετά από καλή εμφάνιση ο Δημήτρης Πιερή με Mitsubishi

Lancer Evo 6, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο πάντα σταθερός Σταύρος Αντωνίου με Mitsubishi Lancer Evo 10.

Την 4η θέση πήρε ο Ευαγόρας Κούλουρος με Mitsubishi Lancer Evo 3, ενώ με διαφορά 4 δέκατα του δευτερολέπτου στην 5η θέση βρέθηκε ο Ηλίας Πιερή με Mitsubishi Lancer Evo 6. Στην εξάδα πλασαρίστηκε ο θεαματικός Σωκράτης Σωκράτους με Subaru Impreza αφού λόγω τεχνικού προβλήματος κατάφερε να ολοκληρώσει μόνο μια χρονομετρημένη κούρσα.
 
Μεγάλες μάχες είχαμε και στη δικίνητη κατηγορία 2WD όπου τελικά επικράτησε ο Μιχάλης Σοφοκλέους οδηγώντας V/W Golf, αφήνοντας στην 2η θέση τον Μάριο Ζάκο με επίσης V/W Golf.
 
Ο επόμενος αγώνας ταχύτητας θα διεξαχθεί στις 18 Απριλίου από το Σωματείο Ο.Φ.Α. σε μία νέα διαδρομή κοντά στην πίστα ταχύτητας “DAYTONA” στη Λευκωσία όπου αναμένονται ακόμα περισσότερες συμμετοχές.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα