Πρωτάθλημα Παίδων Κ-17: Τα δεδομένα μετά από δύο αγωνιστικές και η συνέχεια

Μετά από την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνας προηγούνται με έξι βαθμούς.

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης, οι δύο ομάδες προχώρησαν με εκτός έδρας νίκες και οδηγούν την κούρσα χωρίς απώλειες και με μηδέν παθητικό.

Στους τέσσερις βαθμούς βρίσκονται Ομόνοια και Ολυμπιακός, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στο μεταξύ τους συναρπαστικό παιχνίδι.

Η

Ομόνοια άνοιξε το σκορ με τον Κυριάκο Χρίστου στο 17ο λεπτό και ο Ολυμπιακός ανέτρεψε τα δεδομένα με τέρματα του Γιώργου Λαζάρου στο 69ο και 71ο λεπτό αντίστοιχα. Ο Χρίστου στο 80ο λεπτό σκόραρε εκ νέου και διαμόρφωσε το 2-2.

Στις πρώτες δύο αγωνιστικές και σε σύνολο δέκα αγώνων ο απολογισμός κατέγραψε 39 τέρματα και είναι χαρακτηριστικό πως μόνο ένας αγώνας τελείωσε ισόπαλος (Ολυμπιακός - Ομόνοια). Υπερέχουν οι γηπεδούχοι με έξι νίκες, τρεις νίκες πέτυχαν οι φιλοξενούμενες ομάδες.

Όπως είναι γνωστό Άρης και Ολυμπιακός εξασφάλισαν άνοδο από το Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-17.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (17/12):

ΑΠΟΕΛ - Ολυμπιακός

Πάφος FC - Αγία Νάπα

Άρης - ΑΕΚ

Απόλλων - Νέα Σαλαμίνα

Ομόνοια - ΑΕΛ

Θα ακολουθήσει διακοπή με την επανέναρξη να είναι ορισμένη για το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023 με τις αναμετρήσεις Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ - Αγία Νάπα, ΑΕΚ - Πάφος FC, Νέα Σαλαμίνα - Άρης και Ολυμπιακός - Απόλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα