Πρώτα την τίμησε και μετά την πλήγωσε (vid)

Η Βιγιαρεάλ τίμησε τους πρωταθλητές κόσμου Μαδριλένους, αλλά ο Καθόρλα φρόντισε με δύο γκολ του να τους πάρει το 2-2 και να τους αφήσει στο -7 από την κορυφή.

Με εξαίρεση την βαριά ήττα από την Εϊμπάρ, η εποχή Σολάρι στη Ρεάλ είχε μόνο νίκες στη La Liga. Ενδιάμεσα, πήγε στα ΗΑΕ και πήρε ένα ακόμα Μουντιάλ Συλλόγων. Αυτό είχε ως συνέπεια να αφήσει... εξ αναβολής λογαριασμούς στο «Μαδριγάλ». Εκεί όπου τα βρήκε τελικά

σκούρα, καθώς δεν μπόρεσε να βγάλει άκρη με το καλύτερο βράδυ στην επιστροφή καριέρας του Σάντι Καθόρλα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άφησε πίσω του τον για χρόνια πονεμένο αστράγαλό του και με δύο γκολ έκλεψε το 2-2 για τη Βιγιαρεάλ, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο -7 από την κορυφή.

Οι γηπεδούχοι αρχικά έκαναν pasillo στους Μαδριλένους, αλλά αμέσως φρόντισαν να τους βάλουν και γκολ, με τον Καθόρλα (5') να το τελειώνει με πλασεδάρα. Ωστόσο, οι Μερένγκες το γύρισαν άμεσα με δύο κεφαλιές των Μπενζεμά (7'), Βαράν (20'). Οι δύο ομάδες έχαναν εκατέρωθεν ευκαιρίες, ώσπου ο Καθόρλα χτύπησε ξανά στο 82’ με καρφωτή κεφαλιά και απομάκρυνε τη Ρεάλ από τον τίτλο.

Δείτε το βίντεο στο Sportime

Keywords
Τυχαία Θέματα