Πρώτα Pasillo και μετά περίπατος για τον Ολυμπιακό

Έκανε… βόλτα στην Κρήτη ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες (δίχως να φορτσάρουν) των πολλών αλλαγών επικράτησαν 3-1 του ΟΦΗ, με κορυφαίο τον Φορτούνη και επέστρεψαν στις νίκες, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε με αρκετές αλλαγές την ενδεκάδα του, αλλά και με άλλο σύστημα. Επιστρέφοντας η ομάδα του Πειραιά
στο 4-2-3-1, με τον Φορτούνη στο κέντρο. Από την άλλη, ο ΟΦΗ του Γιώργου Σίμου σε ένα ακόμη ματς έπαιξε ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι για το αποτέλεσμα. Αυτό βέβαια μέτρησε και στο σκορ, αφού ο Ολυμπιακός βρήκε ανοιχτούς χώρους στο γήπεδο.

Στο 9′ ο Χασάν κέρδισε το πέναλτι από τον Κουτρουμπή, σε διεκδίκηση της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ένα λεπτό μετά, ο Φορτούνης ήταν αυτός ο οποίος το εκτέλεσε και έκανε το 0-1 στο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» από εκεί και πέρα άνοιξαν αρκετά το παιχνίδι τους και είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών. Με το 0-2 να μην αργεί για τους Πειραιώτες, αφού ήρθε στο 28′, σε αντεπίθεση του Ραντζέλοβιτς.

Στο 64ο λεπτό μετά από κάθετη του Ελ Αραμπί ο Φορτούνης με εξαιρετικό τελείωμα έκανε το 0-3. Στο 94+ ο Δεληγιαννίδης, με ωραίο χτύπημα φάουλ, έκανε το 3-1.

Keywords
Τυχαία Θέματα