Προσποιήθηκε τον ιερέα και πέρασε το βράδυ με τους φρουρούς της Βασίλισσας

Άντρας που προσποιήθηκε τον ιερέα φέρεται να πέρασε τη νύχτα σε στρατώνα με Βασιλικό Φρουρό κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Η Sun ανέφερε ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε όταν ο άγνωστος άνδρας έφτασε στο Victoria Barracks στην Sheet Street, στο Windsor, στις 9.20 π.μ. την Τετάρτη, ενώ η βασίλισσα βρισκόταν στο Sandringham για το Πάσχα.

 

Οι στρατώνες φιλοξενούν

τους Φρουρούς του Coldstream, που αναγνωρίζονται από τα κόκκινα μπουφάν και τα μαύρα καπέλα από δέρμα αρκούδας και έχουν τελετουργικό ρόλο ως προστάτες του Κάστρου του Ουίνδσορ και του Παλατιού του Μπάκιγχαμ.

 

Ο άνδρας φέρεται να πέρασε τη νύχτα τρώγοντας και πίνοντας με ανώτερους αξιωματικούς προτού του προσφερθεί ένα κρεβάτι για τη νύχτα, παρόλο που δεν έδειξε στοιχεία ταυτότητας ή διαπιστευτήρια.

 

 «Πρόκειται απλώς για μια έκτακτη παραβίαση της ασφάλειας. Ο τύπος εμφανίστηκε στην πύλη το βράδυ και είπε ότι το όνομά του ήταν πατέρας Κρουζ και ισχυρίστηκε ότι ήταν φίλος του Padre Rev Matt Coles του τάγματος», δήλωσε μια πηγή στην εφημερίδα. 

 

«Απολαμβάνω τα αστεία»

 

«Καλέστηκε μέσα και πρόσφερε κάτι να φάει στο Αστυνομικό.

 

«Μέσα σε μερικές ώρες, έπινε με τους αξιωματικούς στο μπαρ και τους έλεγε ιστορίες για το πώς είχε υπηρετήσει στο Ιράκ.

 

«Έλεγε πολλές ιστορίες και τα παλικάρια απολάμβαναν τα αστεία του και έπιναν μερικά ποτά».

 

Ένας εκπρόσωπος του στρατού είπε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα.

 

Σε δήλωση προστίθεται: «Ο στρατός αντιμετωπίζει εξαιρετικά σοβαρά αυτήν την παραβίαση της ασφάλειας και θα διερευνηθεί ενδελεχώς κατά προτεραιότητα».

 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της κοιλάδας του Τάμεση είπε στη Sun ότι ειδοποιήθηκαν την Τετάρτη.

 

«Οι αξιωματικοί παρευρέθηκαν και απομάκρυναν τον εισβολέα από τον στρατώνα. Δεν απαιτήθηκαν περαιτέρω ενέργειες.»

Keywords
Τυχαία Θέματα