Προσπάθειες για μεταγραφή νεαρών

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την χθεσινή ήττα από την Ομόνοια και αναφέρθηκε στο κεφάλαιο της ενίσχυσης. 

Οι δηλώσεις του: 

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη στιγμή που ηττηθήκαμε. Ήταν η 2η ήττα μετά από εκείνη στο Τσίρειο από τον Απόλλωνα. Είμαστε ικανοποιημένοι ότι βρισκόμαστε στην κορυφή, με την καλύτερη άμυνα και επίθεση. Ήταν ντέρμπι και γνωρίζαμε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Έκανε ένα λάθος ο Ντούρις και δεχθήκαμε το γκολ σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε από μια καλή φάση και στο τέλος δεχθήκαμε την ήττα. Αντιμετωπίζαμε μια μεγάλη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε το λάθος που κάναμε. Γνωρίζει τι χρειάζεται ο προπονητής και του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα κάνει ότι πρέπει».   

«Ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα πιστά. Έχουμε οπαδούς από όλες τις πόλεις. Μας υποστήριξαν και χθες, αλλά δεν καταφέραμε να τους χαρίσουμε τη νίκη. Ελπίζουμε να το κάνουμε την Τετάρτη απέναντι στον Ολυμπιακό».

«Είναι ύπουλο σκορ το 0-0 και καλούμαστε να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εκτός θα είναι οι Μαργκάσα, Οκριασβίλι και ο Ανανίτζε που δεν είναι στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή».

«Κάναμε μια μεταγραφή και γίνονται προσπάθειες κυρίως για απόκτηση νεαρών παιχτών για να εγγραφούν στον κατάλογο Β’».

Keywords
Τυχαία Θέματα