Προσωρινή μονοδρόμηση της Καλλιπόλεως λόγω εργασιών ανάπλασής της

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι από την ερχόμενη Τετάρτη, 8 Μαΐου, μέχρι και τις 18 Μαΐου, 2019, στο πλαίσιο ανάπλασης της λεωφόρου Καλλιπόλεως, στην Λευκωσία, η λεωφόρος Καλλιπόλεως θα μονοδρομηθεί με κατεύθυνση προς την λεωφόρο Λεμεσού, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Εθνικής Φρουράς, μέχρι την φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την λεωφόρο Λεμεσού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος

οχημάτων από την λεωφόρο Λεμεσού προς την λεωφόρο Καλλιπόλεως και η τροχαία κυκλοφορία από λεωφόρο Λεμεσού προς την λεωφόρο Καλλιπόλεως θα διοχετεύεται μέσω της οδού Εθνικής Φρουράς.

Παράλληλα, εργασίες θα διεξάγονται και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, στο τμήμα από την έξοδο προς Νήσου, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Παραλιμνίου, στο τμήμα από τον κόμβο παλαιού Αεροδρομίου Λάρνακας, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς.

Οι εργασίες αφορούν κλάδεμα των θάμνων της κεντρικής νησίδας και των πρανών των δύο αυτοκινητόδρομων. Άρχισαν σήμερα Δευτέρα, 6 Μαΐου και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου, 2019 και θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 8.30π.μ., μέχρι και 5.00μ.μ., καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακων.

Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω της διπλανής λωρίδας του δρόμου.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οδηγοί όπως κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, τηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα