Προσοχή: «Πετάει» ο Quincy Promes

Το υψηλό εμπόδιο της Σπαρτάκ Μόσχας καλείται να ξεπεράσει η ΑΕΚ προκειμένου να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της. Η ομάδα της Λάρνακας θα κληθεί να υπερβάλει εαυτό και να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους Ρώσους που διαθέτουν πολλαπλάσιο προϋπολογισμό.

Κακά τα ψέματα η Σπαρτάκ Μόσχας είναι το μεγάλο φαβορί αφού μια ματιά να ρίξεις στο ρόστερ και στην εμπορική αξία των ποδοσφαιριστών που διαθέτει φτάνει και περισσεύει για να γίνει αντιληπτό.

Ωστόσο στον πρώτο αγώνα στη Λάρνακα δεν έδειξε να είναι αχτύπητη. Η ομάδα μας κοίταξε

στα μάτια τους Ρώσους και το ίδιο θα κληθεί να κάνει και μεθαύριο Πέμπτη στη Μόσχα.

Η ΑΕΚ θα πρέπει να σκοράρει για να έχει ελπίδες, ωστόσο θα πρέπει να προσέξει και την ανασταλτική της λειτουργία προκειμένου να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Σπαρτάκ είναι ποιοτικοί και επικίνδυνοι, ωστόσο υπάρχει κάποιος, ο οποίος σύμφωνα με τους αριθμούς «υπερτερεί» και πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα. Ο Quincy Promes.

Στον πρώτο αγώνα ο Ολλανδός επιθετικός περιορίστηκε αρκετά από το αμυντικό πλάνο της ΑΕΚ και πέρασε σχεδόν απαρατήρητος. Το ίδιο θα πρέπει να συμβεί και στη Μόσχα, αφού πρόκειται για τον πιο επικίνδυνο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων.

Σε έξι παιχνίδια που έδωσε η Σπαρτάκ στη φετινή περίοδο, φιλικά προετοιμασίας και επίσημα, ο Promes σκόραρε έξι τέρματα! Στον μοναδικό αγώνα που δεν σκόραρε ήταν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην ΑΕΚ.

Spartak Moscow - Velenje (Slo) 2-1 (40' Promes Q.)
Spartak Moscow - Istra 1961 (Cro) 1-0 (66' Promes Q.)
Spartak Moscow - FK Sarajevo (Bih) 2-0 (53’ Promes Q.)
Spartak Moscow - Young Boys (Swi) 3-1 (17’ Promes Q.)
Spartak Moscow - Arsenal Tula 4-0 (47’, 90+2’ Promes Q.)

Keywords
Τυχαία Θέματα