Προσοχή! Επικίνδυνα προϊόντα στην κυπριακή αγορά

Το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών εντόπισε διάφορα επικίνδυνα προϊόντα στην κυπριακή αγορά και καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις αγορές του.

Το πρώτο προϊόν, σύμφωνα με ανακοίνωση, δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη και είναι κατασκευασμένο με τρόπο που δεν πληροί τις ουσιώδεις απαιτήσεις της οδηγίας για την Ηλεκτρομαγνητική Συμβατότητα (EMCD). Επιπρόσθετα, δε συνοδεύεται από την απαιτούμενη δήλωση συμμόρφωσης EE και

τεχνικό φάκελο. Ως εκ τούτου, έχει διατάξει την απόσυρσή του από την αγορά.

Επιπλέον, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών έχει εντοπίσει στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίo δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη. Επιπρόσθετα, δε συνοδεύεται από τον απαιτούμενο τεχνικό φάκελο. Ως εκ τούτου, έχει διατάξει την απόσυρσή του από την αγορά.

Τέλος, το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών έχει εντοπίσει στην αγορά το πιο κάτω προϊόν, το οποίo δε συμμορφώνεται με τις βασικές απαιτήσεις ασφάλειας της οδηγίας για τον Ηλεκτρολογικό Εξοπλισμό Χαμηλής Τάσης (LVD), αφού εμπερικλείει ουσιαστικούς κινδύνους ασφάλειας για τον χρήστη.

Keywords
Αναζητήσεις
προσοχη επυκινδινα προιοντα στην κυπριακη αγορα
Τυχαία Θέματα