Προς αντικατάσταση του ασανσέρ στην Τάφρο Νταβίλα

Σε προσφορές για αντικατάσταση του ανελκυστήρα που βρίσκεται στο χώρο στάθμευσης στην Τάφρο Νταβίλα και ο οποίος είναι συνεχώς εκτός λειτουργίας, προχωρεί το Δημαρχείο Λευκωσίας.

Πρόκειται για ένα ανελκυστήρα, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας, δίπλα στο Δημαρχείο Λευκωσίας, ο οποίος αποτελούσε δωρεά προς το Δήμο Λευκωσίας και ήταν ειδικά σχεδιασμένος για άτομα με κινητικές δυσκολίες.Ωστόσο, δε κατέστη εφικτό να λειτουργήσει, παρά τις συνεχείς επιδιορθώσεις

που γίνονταν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετούνται άτομα με κινητικές δυσκολίες, τα οποία σταθμεύουν το όχημα τους στο δημοτικό χώρο στάθμευσης της Τάφρου, όπου υπάρχουν και αναπηρικά parking.Όπως ανέφερε στο Sigmalive o Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, το Δημαρχείο προχωρεί εντός των επόμενων δύο μηνών σε προκήρυξη προσφορών για αντικατάσταση του ανελκυστήρα με συμβατικό ασανσέρ, το κόστος του οποίου θα καλυφθεί από το ταμείο του Δήμου.Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, το κόστος του νέου ανελκυστήρα υπολογίζεται γύρω στις 40 -50 χιλιάδες ευρώ. Ο παλαιός ανελκυστήρας, ενδεχομένως να χρησιμοποιηθεί σε άλλο κτήριο, όπου θα μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά.

Keywords
Αναζητήσεις
ασανσερ
Τυχαία Θέματα