Πρόωρος προεκλογικός μετά το δημοσίευμα της «Σ» για τη μυστική συνάντηση

Άρωμα πρόωρου προεκλογικού αγώνα έφερε ανάμεσα σε Κυβέρνηση – ΔΗΣΥ από τη μια και ΑΚΕΛ από την άλλη, το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Σ», την προπερασμένη Κυριακή (18/8), αναφορικά με τη μυστική συνάντηση Άντρου Κυπριανού και Νικόλα Παπαδόπουλου, με φόντο το 2023.

«Λάδι στη φωτιά» έριξε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, την περασμένη Δευτέρα (26/8), όταν κλήθηκε από την εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του ΣΙΓΜΑ να σχολιάσει το

σχετικό ρεπορτάζ. Ο κ. Κυπριανού, αφού παραδέχτηκε ότι όντως πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, υπογράμμισε ότι το ΑΚΕΛ θα επιδιώξει συνεργασίες στις επόμενες προεδρικές εκλογές, στη βάση ενός συγκεκριμένου πολιτικού πλαισίου. Παρόλα αυτά, ο κ. Κυπριανού υποστήριξε ότι στη συνάντηση που είχε, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον Νικόλα Παπαδόπουλο δεν συζήτησαν θέμα προεδρικών εκλογών. Ωστόσο, Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ δεν άφησαν ανεκμετάλλευτο το πρώτο σκέλος της τοποθέτησης του Άντρου, περί επιδίωξης συνεργασιών ενόψει των Προεδρικών του ’23, ανοίγοντας, έτσι, για τα καλά, τον χορό της προεδρολογίας.

Διαβάστε περισσότερα στη «Σ» που κυκλοφορεί

Keywords
Τυχαία Θέματα