Προκαλεί ερωτηματικά η απόφαση της Ντόρτμουντ για Σάντσο

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στους ανθρώπους της Εθνικής Αγγλίας U17 η απόφαση της Ντόρτμουντ να ζητήσει την επιστροφή του Τζέιντον Σάντσο στο δυναμικό της ομάδας, ενώ διεξάγεται στην Ινδία η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά από διαπραγματεύσεις, η Μπορούσια επέτρεψε στον πρώην παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, όπου ο 17χρονος έχει σκοράρει τρεις φορές κι έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στο πλεονέκτημα που απόκτησε η ομάδα του Στιβ Κούπερ στην φάση των

νοκ άουτ αγώνων έχοντας το απόλυτο στα ματς που έδωσε.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήλπιζε ότι θα κρατούσε τον Σάντσο σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς των «16» εναντίον της Ιαπωνίας. Παρόλα αυτά, οι Βεστφαλοί, που τον περασμένο Αύγουστο πλήρωσαν 10 εκ. λίρες στη Σίτι για να αποκτήσουν το νεαρό άσο, επέμεναν να επιστρέψει στις εκδηλώσεις του συλλόγου του.

Του επετράπη να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας την Κυριακή (15/10) με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Αγγλίας, πριν έρθει Κύπρο, για τον αγών αύριο με τον ΑΠΟΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ακόμη δεν έχει αγωνιστεί στην αρχική ενδεκάδα της Ντόρτμουντ σε επίσημο ματς, αλλά έπαιξε ως αλλαγή στο νικηφόρο 2-1 επί της Αουγκσμπουργκ στο πρωτάθλημα, πριν την διακοπή της Bundesliga λόγω των εθνικών ομάδων.

«Ο Τζέιντον τρελαίνεται να παίζει για την Αγγλία και όλοι στην ομάδα στεναχωρήθηκαν που τον είδαν να φεύγει» ομολόγησε ο Κούπερ και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η Ντόρτμουντ τον κάλεσε πίσω για να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα το Σαββατοκύριακο και υποθέτω ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα, διότι δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο γιατί να μην επιτρέψει άλλο στον παίκτη να συμμετάσχει σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα