Πρωί πρωί στην Αστυνομία για κατάθεση ο Γεάδης Γεάδη

Συνέχεια στον χθεσινό τρικούβερτο καβγά, που κατέληξε με καταγγελίες σε αστυνομικά τμήματα, ανάμεσα σε Νατάσα Ιωάννου και Γεάδη Γεάδη, δόθηκε σήμερα το πρωί, αφού ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ κλήθηκε για κατάθεση στην Αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η υποψήφια Ευρωβουλευτής Νατάσα Ιωάννου και ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη φιλοξενήθηκαν χθες στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ

«Μεσημέρι και Κάτι», όπου διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με τα αίματα να ανάβουν σε πολλές περιπτώσεις.

Μάλιστα, ο πολιτικός καβγάς επεκτάθηκε και στο προαύλιο του ΣΙΓΜΑ, όπου οι δύο έδωσαν συνέχεια στη λεκτική αντιπαράθεση. Μάλιστα, λίγο αργότερα, η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ πέρασε το κατώφλι του Αρχηγείου της Αστυνομίας, όπου προέβη σε επίσημη καταγγελία κατά του Εκπροσώπου Τύπου του ΕΛΑΜ.

Ο Γεάδης Γέαδη κλήθηκε σήμερα το πρωί από την Αστυνομία για κατάθεση, κάτι που έγινε πράξη. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ έδωσε στους αστυνομικούς τις δικές του εξηγήσεις και τους δικούς του ισχυρισμούς για το χθεσινό συμβάν, ενώ υπενθυμίζεται ότι αργά το απόγευμα το ΕΛΑΜ απάντησε σε ανακοίνωση της ΕΔΕΚ, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς ότι ο κ. Γεάδη απείλησε την κυρία Ιωάννου.

Keywords
Τυχαία Θέματα