Πρόγευμα εργασίας από τη Supernova Consulting

Η Supernova Consulting διοργανώνει, στις 12 Νοεμβρίου 2015, το ‘Breakfast Meeting 2015: SAP® S/4 HANA - Simplify Accelerate Innovate’, στο ξενοδοχείο Amathus, στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια του προγεύματος εργασίας οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την επιχειρηματική λύση SAP S/4 HANA, η οποία μπορεί να διευκολύνει την ψηφιακή μεταμόρφωση μιας εταιρίας σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε τα στελέχη της να μπορούν να τη διοικήσουν με περισσότερη

άνεση και έγκαιρη ενημέρωση στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας.

Ειδικοί στον τομέα, από την SAP και την Supernova Consulting, θα παρουσιάσουν και θα προβάλουν ζωντανά τη λειτουργία της πλατφόρμας. Οι παρευρισκόμενοι, με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσουν να αντιληφθούν ξεκάθαρα τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στην εταιρία τους αυτή η τεχνολογία. Η δυνατότητα συλλογής, διαχείρισης και ανάλυσης επίκαιρων πληροφοριών δίνει στον χρήστη την ευκαιρία να δράσει έγκαιρα αποκτώντας σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η εκδήλωση απευθύνεται στα διευθυντικά στελέχη και σε όσους λαμβάνουν αποφάσεις σε όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας των εταιριών τους και συγκεκριμένα τους CEOs, SFOs, CIOs, COOs αλλά και σε στελέχη που επιθυμούν να παραμένουν ενήμεροι για τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες της SAP.

Πατήστε τον σύνδεσμο AGENDA για να δείτε το πρόγραμμα.

Παρακαλείστε όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 05/11/15 επικοινωνώντας μαζί μας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα