Πρόεδρος: Βλέπει την Κύπρο περιφερειακό κέντρο επενδύσεων

Η ενθάρρυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε εξειδικευμένες αγορές στον τομέα των υπηρεσιών είναι πρώτιστης σημασίας για την οικονομία μας δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του στην έναρξη της Συνόδου του Συνδέσμου Επενδυτικών Ταμείων Κύπρου (CIFA).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Κύπρος πληροί κάθε προϋπόθεση για να γίνει ένα περιφερειακό κέντρο για επενδυτικά

ταμεία μέσα από τη στρατηγική της γεωγραφική θέση, τη σταθερή και διαφανή πολιτική υποδομή και του σύγχρονου νομικού της συστήματος.

Σημείωσε ότι η Κύπρος παρουσίασε στροφή σε μια θετική οικονομική ανάπτυξη από την αρχή αυτού του χρόνου, μια ανάπτυξη που θα διατηρηθεί μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, λόγω των πολιτικών που ακολουθούνται, όπως είναι η προσέλκυση επενδύσεων σε τομείς όπως οι τηλεπικοινωνίες και η λιμενική βιομηχανία.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας δεν είναι απλώς η βελτίωση των αριθμών της οικονομίας αλλά και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα