Πρόεδρος ΟΕΛΜΕΚ:Το Υπ. Παιδείας θέλει να παίξει με τις ζωές των εκπαιδευτικών;

Δεν έχουμε καμία ένσταση σχετικά με την εξ αποστάσεως διδασκαλία, θεωρούμε όμως ότι το Υπουργείο Παιδείας δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει σε αυτό το πρόγραμμα, ανέφερε στις Τομές στα Γεγονότα ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, Κώστας Χατζησάββας.

Η ΟΕΛΜΕΚ χαρακτηρίζει αψυχολόγητη, ανεύθυνη και προκλητική την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας,

Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  (ΥΠΠΑΝ) να καλέσει τους εκπαιδευτικούς να προσέλθουν στις σχολικές τους μονάδες την ερχόμενη Δευτέρα. 

Για εμάς, τόνισε ο κ. Χατζησάββας, προέχει η υγεία των εκπαιδευτικών και η απόφαση του Υπουργείου είναι ανεύθυνη. 

Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν πρέπει να υποτιμούμε αυτόν τον ιό, σημείωσε.

Συνεχίζοντας, σημείωσε πως το Υπουργείο θέλει να καλέσει τους δεκάδες εκπαιδευτικούς στις σχολικές τους μονάδες την Δευτέρα, την στιγμή που το ίδιο το Υπουργείο Υγείας στέλνει μηνύματα αυτοπεριορισμού. 

«Διερωτόμαστε τι είναι εκείνο που πάει να κάνει το Υπουργείο Παιδείας, θέλει να παίξει με την ζωή των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους ;» σημείωσε.

Είμαστε έτοιμοι, αν χρειαστεί, να κάνουμε μαθήματα και την εβδομάδα του Πάσχα, σε καμία περίπτωση δεν θα θυσιάσουμε τους μαθητές μας, είπε. 

Αν πάμε στις σχολικές μονάδες θα πρέπει να ακολουθηθούν κάποια βήματα, δεν υπάρχει κανένα σχέδιο δράσης για το πώς θα παρευρεθούν στα σχολεία την Δευτέρα οι εκπαιδευτικοί, πρόσθεσε. 

Keywords
Τυχαία Θέματα