Πρόεδρος ΔΗΣΥ: Δεν θα παίξουμε το παιγνίδι του λαϊκισμού

Σε 18 ημέρες οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες για να αποφασίσουν ποιοι θα τους εκπροσωπήσουν στη νέα Βουλή. Πρόκειται για μια κρίσιμη 5ετία για τον τόπο μας, επεσήμανε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου κατά την υποβολή των υποψηφιοτήτων για την εκλογική περιφέρεια Λευκωσίας.

Για τον Δημοκρατικό Συναγερμό είπε, υπάρχουν τρεις βασικοί στόχοι:

Πρώτον. Η πλήρης στήριξη και υποστήριξη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στις προσπάθειες

που καταβάλλει για λύση του εθνικού μας προβλήματος και απαλλαγή από την κατοχή.

Δεύτερο. Να διατηρήσουμε την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης ώστε να συνεχίσουν να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας. Η περαιτέρω μείωση της ανεργίας και η στήριξη των ευάλωτων ομάδων αποτελεί για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ύψιστη προτεραιότητα.

Τρίτο. Να προχωρήσουν οι εκ βάθρων μεταρρυθμίσεις και να προσαρμόσουμε το κράτος στις πραγματικές απαιτήσεις των πολιτών. Το κράτος πρέπει να υπηρετεί τον πολίτη και όχι να τον ταλαιπωρεί.



Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ επεσήμανε ότι οι θέσεις του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι ξεκάθαρες. "Δεν παίξαμε ούτε θα παίξουμε το παιχνίδι του λαϊκισμού και των ανέξοδων υποσχέσεων. Στις 22 Μαΐου συμμετέχουμε. Απευθύνομαι στην κοινωνία αλλά ειδικότερα στους Συναγερμικούς ψηφοφόρους. Η αποχή επιβραβεύει τις πρακτικές και νοοτροπίες που οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η αποχή μας γυρίζει πίσω".

Στις επερχόμενες εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές, είπε ο κ. Νεοφύτου, ο κυπριακός λαός καλείται να επιλέξει. Και ενώπιον του έχει δύο επιλογές. Τον δρόμο της σταθερής προοπτικής. Και τον άλλο που μας πάει πίσω. Και είναι στη ψήφο του λαού που θα εξαρτηθεί η σταθερή πορεία της χώρας.

"Ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός σημαίνει μια ακόμη πιο ισχυρή κυβέρνηση. Για ενίσχυση της πολιτικής σταθερότητας και για την προοπτική της καλύτερης Κύπρου", είπε τέλος ο κ. Νεοφύτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα