Προδρόμου: Υπάρχει ακόμα χρόνος για διαπραγματεύσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρότυπο τριμερούς αποδίδει και τυγχάνει εμπιστοσύνης, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου στην Εκπομπή μεσημέρι και Κάτι του Σίγμα και αυτο πρόσθεσε, καταμαρτυρεί η παρουσία των ΗΠΑ στην Σύνοδο.

Αυτό βεβαίως ήταν ο ένας πυλώνας της τριμερούς καθώς το μεγαλύτερο γεγονός στην Μπερ Σεβά ήταν η κατάληξη στο κείμενο της διακρατικής συμφωνίας για τον ΕastMEd.

Σύμφωνα με τον Πρόδρομο Προδρόμου, ήδη τρέχει η μελέτη κατασκευής του αγωγού East Med

που χρηματοδοτήθηκε με33 εκατομμύρια από την ΕΕ.

Θα πρέπει υπέδειξε, ταυτόχρονα με τη μελέτη να υπάρξει και η νομική φόρμουλα.

Ο Πρόδρομος Προδρόμου σημείωσε ότι αυτό το έργο αφορά τα αποθέματα ολόκληρης της περιοχής, ενώ συγκεκριμένες αποφάσεις από πλευράς Κύπρου θα πρέπει να ληφθούν σε ένα ορίζοντα που να συνάδει με την ώρα της εμπορικής εκμετάλλευσης.

Αυτό υπέδειξε είναι σε κάποια χρόνια. Υπάρχει τόνισε, αρκετός χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το κυπριακό και οι αναφορές που τα διασυνδέουν είναι αιτιάσεις.

Όσο για τις διεθνείς προεκτάσεις των τριμερών συνεργασιών και ενεργειακών σχεδιασμών, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι οι τριμερείς είναι σχέσεις συνεργασίας που δεν στρέφονται εναντίον κανενός... του 'ναντίον είναι ανοιχτές σε διεύρυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προδρόμου, Υπάρχει, ΒΙΝΤΕΟ,prodromou, yparchei, vinteo