Προδρόμου: Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει

Λέμε συγχαρητήρια στον κυπριακό λαό. Ήταν μια μέρα Δημοκρατίας. Δυστυχώς ήταν χαμηλότερη η συμμετοχή. Ελπίζουμε ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα είναι έτσι, ανέφερε ο Πρόδρομος Προδρόμου μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο.

"Πρέπει να αποφασίσουμε για τη χώρα μας, αν θα συνεχίσει να προχωρεί με ανάπτυξη.

Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει να συσταθεί μια ευρύτερη κοινωνική συμμαχία, για να δοθεί η ευκαιρία στη διακυβέρνηση Αναστασιάδη να συνεχίσει με βάση αυτά που έχει

δείξει", ανέφερε.

Να αναδείξουμε τις αρετές του λαού. Αναφέρθηκε, επίσης, και στις προοπτικές επίλυσης του Κυπριακού, αλλά και στη δημιουργία συνθηκών πλήρους απασχόλησης. «Να αφήσουμε ανοικτή μια διαπραγμάτευση για τη λύση του Κυπριακού», συμπλήρωσε.

Οι δυο σχολές του Κυπριακού

"Δεν θεωρούμε ότι είχαμε να λάβουμε απόφαση για τη βάση λύσης του Κυπριακού. Αυτή είναι δεδομένη και κακά τα ψέματα δεν είναι κάτι που αποφασίσαμε τους προηγούμενους μήνες.

Έχουμε να πάρουμε αποφάσεις, πώς μέσα στο πλαίσιο των ΗΕ θα έχουμε αποφασιστική διαπραγμάτευση με την Ελλάδα στο πλευρό μας και την ΕΕ παρούσα, με έναν Πρόεδρο που θα γνωρίσει τα όρια του συμβιβασμού και της συμφωνίας και δεν θα θεωρεί αυτοσκοπό τη συμφωνία. Αυτό θα το δουν οι πολίτες.

Θα δουν ότι έχουμε ένα Πρόεδρο που ακολουθεί την πολιτική του μέτρου και της ευθύνης", είπε ο κ. Προδρόμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα