«Πρέπει να βρούμε τις λύσεις» (βιντεο)

Δεν κρύφτηκε ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της ήττας από την Αστάνα αλλά και το που χρειάζεται άμεσα βελτίωση η ομάδα για να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό.

Η επόμενη μέρα της ήττας: «Σαφώς και δεν μας βρίσκει ικανοποιημένους. Είναι ένα αποτέλεσμα ακριβώς το αντίθετο με αυτό που επιθυμήσουμε. Το 1-0 είναι ένα αποτέλεσμα που όταν προσπαθείς να το ανατρέψεις εντός

έδρας βρίσκεις πολλές παγίδες. Κοιτάζοντας την πραγματική εικόνα των ομάδων ξέρουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει την ποιότητα για να ανατρέψει το σκορ φτάνει να βελτιώσει κάποια πράγματα. Είναι να καταφέρει να πετύχει γκολ. Αν δεν σκοράρουμε δεν υπάρχει σκορ πρόκρισης. Ξέρουμε πολύ καλά πως είναι αρνητικό ρεκόρ του ότι δεν σκοράραμε στην έδρα μας. Αν θέλουμε να διασφαλίσουμε τον στόχο μας πρέπει να βρούμε τις λύσεις»

«Κοιτάζοντας και αναλύοντας τον χθεσινό αγώνα, υπάρχουν και θετικά και αρνητικά. Θα πρέπει να ανατρέψουμε τα αρνητικά για να βρούμε τις λύσεις για πάμε μπροστά…σε διαφορετική περίπτωση θα έχουμε πρόβλημα»

«Στο α’ μέρος συνέβη το έξης απλό. Γνωρίζαμε πάρα πολύ καλά πως ο αγώνας κουβαλά δυο ιδιαιτερότητες. Το άγνωστο του αντίπαλου αγωνιστικά και το δεύτερο που θεωρώ ότι επηρέασε ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ο πλαστικός χλοοτάπητας».

«Παίκτες που αποκτήθηκαν δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Δόθηκε χρόνος. Υπάρχει προβληματισμός επί συνόλου απόδοσης και είναι κάτι που μας αφήνει ανοικτή την τοποθέτηση πως το θέμα της ενίσχυσης παραμένει ανοικτό μέχρι τις 31 Αυγούστου».

«Η ενίσχυση δεν αφορά ούτε στο παιχνίδι με τον Ερμή ούτε με την Αστάνα. Πρέπει να βελτιώσουμε τα αγωνιστικά μας δεδομένα για να πετύχουμε δυο νίκες. Υπάρχει η επιτροπή προγραμματισμού και αξιολογούν τα δεδομένα».

Για Εφράιμ και Βάντερ: «Ένιωσε σφίξιμο στο πόδι. Σήμερα το απόγευμα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για δούμε πια είναι η κατάσταση και να δούμε πως θα προχωρήσει. Σήμερα θα αξιολογηθεί και η κατάσταση του Βάντερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα