Πρ.ΔΗΚΟ: Αν είσαι μάγκας Βγενόπουλε γιατί δεν έρχεσαι Κύπρο;

Στις κατηγορίες Βγενόπουλου, απάντησε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, επισημαίνοντας ότι κατανοεί γιατί ο κ. Βγενόπουλος έχει χάσει τη ψυχραιμία του και έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα από τις δικές του δηλώσεις.

Επειδή, όπως εξηγεί, η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και δύο χρόνια μετά το κούρεμα του 2013, είμαι ο μόνος που, σχεδόν καθημερινά, επισημαίνει ότι κ.

Βγενόπουλος δεν έχει ακόμη διωχθεί ποινικά, αστικά, ή και με οποιοδήποτε άλλο τρόπο από το κράτος."Σε αντίθεση με μένα, ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε και οποιοδήποτε άλλο στέλεχος της διακυβέρνησης του, έχουν καν αναφέρει το όνομα του κ. Βγενόπουλου, πόσο μάλλον να έχουν ζητήσει τη δίωξη του.Κατανοώ λοιπόν γιατί ο κ. Βγενόπουλος έχει επιλέξει να στοχοποιήσει εμένα με τις ύβρεις και τη λάσπη που έχει εκτοξεύσει εναντίον μου.Δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ με τα όσα έχει πει ο κ. Βγενόπουλος, αλλά πιστεύω πως μαζί του πρέπει να ασχοληθεί άμεσα το Δικαστικό σύστημα της Κύπρου".

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ διερωτήθηκε κατά πόσο είναι μάγκας ο κ. Βγενόπουλος αφού φοβάται να έρθει στην Κύπρο να καταθέσει.

"Αν μου επιτρέπεται και μια άλλη αναφορά. Πάντοτε πίστευα πως η πολιτική απαιτεί σοβαρότητα και όχι μαγκιά. Αν όμως ο κ. Βγενόπουλος πιστεύει το αντίθετο, οφείλω και εγώ να τον ρωτήσω: Αν είναι μάγκας ο κ. Βγενόπουλος γιατί φοβάται πλέον να έρθει στη Κύπρο; Αν είναι μάγκας ο κ. Βγενόπουλος γιατί αρνήθηκε πρόσφατα να παρευρεθεί σε συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπου και είχε προσκληθεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα