Πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο «Επιτυχημένες Συνεντεύξεις» στο ΚΕΕΑΕΔ

Πραγματοποιήθηκε το εργαστήριο με τίτλο «Επιτυχημένες Συνεντεύξεις» που παρουσίασε το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, στο πλαίσιο του έργου «Κέντρο Ενημέρωσης και Επιμόρφωσης για την Απασχόληση και την Επιχειρηματική δράση– ΚΕΕΑΕΔ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται στόχος ήταν η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας συνεχίζοντας τη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης «Απογεύματα καριέρας». Αναφέρεται ότι το εργαστήριο σημείωσε επιτυχία, καθώς είχε αρκετές συμμετοχές.

Προστίθεται ότι η εισηγήτρια Αίμη

Μπάφα, Ειδική στον Τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, υποδέχθηκε τους συμμετέχοντες, έλυσε απορίες και ανέπτυξε τεχνικές και ιδέες, που μπορούν να αναδείξουν τον χαρακτήρα και τις δυνατότητες καθενός υποψηφίου, ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας σε κάποια επαγγελματική συνέντευξη.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να πάρουν κατευθύνσεις και να λάβουν χρηστικές συμβουλές, προκειμένου να αναπτύξουν δεξιότητες και να αποφύγουν συνήθεις παγίδες, στην πορεία τους προς την επαγγελματική ανέλιξη.

Τα «Απογεύματα Καριέρας», συνεχίζει η ανακοίνωση, αποτελούν σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων υποστήριξης και κατάρτισης που παρουσιάζει το ΚΕΕΑΕΔ για την εξασφάλιση ίσων ευκαιριών για όλους στον τομέα της αγοράς εργασίας.

Επισημαίνεται ότι τα σεμινάρια είναι δωρεάν και απευθύνονται σε Ευάλωτες Ομάδες Πληθυσμού (Άνεργοι, Λήπτες προνοιακών επιδομάτων ΕΕΕ, Νέοι, Μονογονείς, Πρώην χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών, Μετανάστες και Υπήκοοι Τρίτων Χωρών, Άτομα ηλικίας 50+ ετών, Αναλφάβητοι, ΑμεΑ), Δημότες Λευκωσίας.

Αναφέρεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ε.Ε., την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λευκωσίας, στο πλαίσιο της υλοποίησης της Στρατηγικής για Ολοκληρωμένη Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη του Δήμου Λευκωσίας και συγκεκριμένα των έργων που υλοποιούνται υπό την Επενδυτική Προτεραιότητα 9β.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πραγματοποιήθηκε, Επιτυχημένες Συνεντεύξεις, ΚΕΕΑΕΔ,pragmatopoiithike, epitychimenes synentefxeis, keeaed