Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΚ

Το απόγευμα της Παρασκευής (5/7) πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μέγαρο Κύπρου η Ετήσια Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Με την έναρξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ανδρέας Μουζουρίδης, καλωσόρισε όλους τους προέδρους και τους εκπροσώπους των σωματείων στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, δίνοντας την συνέχεια

τον λόγο στον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΚ, Παύλο Παυλίδη για τις εργασίας της Γενικής Συνέλευση.

Ακολούθως ο κ. Παυλίδης παρουσίασε όλες τις προτεινόμενες καταστατικές αλλαγές οι οποίες εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα σωματεία.

Έπειτα τον λόγο πήρε ξανά ο πρόεδρος της ΚΟΚ, Ανδρέας Μουζουρίδης, ο οποίος προχώρησε σε απολογισμό τον πεπραγμένων για τον πρώτο χρόνο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των ελεγμένων οικονομικών καταστάσεων της ΚΟΚ, από τον Μιχάλη Λαμπριανίδη, εκ μέρους της εταιρίας GAC Auditors.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μουζουρίδης αναφέρθηκε στους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των σωματείων για την βελτίωση και ανάπτυξη του μπάσκετ στην χώρα μας, τονίζοντας πως η ΚΟΚ θα είναι πάντοτε στο πλευρό των σωματείων και θα σταθεί αρωγός ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί, τόσο εκ μέρους της ΚΟΚ όσο και από τα σωματεία

Παράλληλα τόνισε πως η Ομοσπονδία εργάζεται ταυτόχρονα σε διάφορα μέτωπα, τα οποία ξεκινούν από τις αναπτυξιακές ηλικίες μέχρι και τις ανδρικές και γυναικείες κατηγορίες, τις εθνικές ομάδες, την καλαθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα και πολλά άλλα, πάντοτε με μοναδικό γνώμονα το καλό της καλαθόσφαιρας.

Κλείνοντας, ο κ. Μουζουρίδης ανέφερε πως η ΚΟΚ θα συνεχίσει να εργάζεται με τον ίδιο ζήλο και με τον ίδιο ρυθμό τα επόμενα χρόνια, ώστε να μπορέσει η κυπριακή καλαθόσφαιρα να ανέβει επίπεδο.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ

Keywords
Τυχαία Θέματα