Πού είναι η αύρα του ΑΠΟΕΛ;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και φέτος είναι μια πολύ περίεργη αγωνιστική χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ , όπως ήταν και η περσινή σεζόν. Πέρσι εκεί που όλοι πίστευαν ότι το τρένο χάθηκε απο νωρίς , στο τέλος οι ''γαλαζοκίτρινοι'' έφτασαν στην κατάκτηση του Νταπλ. Ενώ στην φετινή σεζόν υπήρχε αναγνώριση ότι ο ΑΠΟΕΛ είχε το καλύτερο ρόστερ , με βάθος και ποιότητα, κάτι όμως που δεν το απέδειξε ακόμη στον αγωνιστικό χώρο και τις τελευταίες πέντε

αγωνιστικές, την πλήρωσε πολύ ακριβά.

Διότι και στον Ά γύρο δεν έπαιξε τη μπάλα των προσδοκιών του κόσμου του , όμως έπαιρνε τα αποτελέσματα και έφτασε στο σημείο να ξεφύγει και πέντε βαθμούς απο τον Απόλλωνα. Ήρθε το πισωγύρισμα που έφερε τις εξελίξεις με την αποχώρηση του Γιώργου Δώνη και το ερχομό του Γερμανού τεχνικού του κ Φίνκ και πλέον ο ΑΠΟΕΛ είναι στο καναβάτσο, με τρείς βαθμούς πίσω απο τους ''κυανόλευκους'' της Λεμεσού. Μια διαφορά φυσικά που δεν λέει κάτι. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος στο πρωτάθλημα και πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν.

Το ζητούμενο όμως είναι άλλο. Είναι εφικτό ο ΑΠΟΕΛ να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό του πρόσωπο ή θα δώσει συνέχεια στον κατήφορο;. Το πιο φοβερό όμως της υπόθεσης ξέρετε ποιο είναι; Ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει ένα ρόστερ που δεν τίθεται αμφισβήτησης. Όμως το ερώτημα ειναι άλλο. Γιατί δεν μπορούν να αποδώσουν το ποδόσφαιρο των δυνατοτήτων τους; Πολλά λέχθηκαν για την φυσική κατάσταση, τους συχνούς τραυματισμούς και είναι κάτι που προβληματίζει. Αυτό θα πρέπει να το μελετήσουν οι ειδικοί και όχι εμείς . Αυτό όμως που προβληματίζει και έχει αρκετά χρόνια να το δούμε στον ΑΠΟΕΛ είναι ότι δεν υπάρχει το πάθος, ο τσαμπουκάς και η αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές. Δεν βγάζουν την αύρα του ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο. Διότι ο ΑΠΟΕΛ συνήθως στα δύσκολα , βρίσκει τον δρόμο και γιγαντώνεται. Πάντα υπήρχε η αντίδραση του πληγωμένου ''θηρίου'' . Αυτό όμως δεν ισχύει και δεν ξέρουμε αν αυτό έχει να κάνει για το κλίμα εντός αποδυτηρίων. Δεν υπονοούμε κάτι ή έχουμε οποιαδήποτε πληροφορία για αυτό. Απλώς αυτό που βλέπουμε δεν έχει να κάνει με τον ΑΠΟΕΛ που μας έχει συνηθίσει , με παίκτες πεισμωμένους και παθιασμένους, μετά απο κάποια αρνητικά αποτελέσματα.

Να μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ είναι ίσως οι μοναδικοί που πληρώνονται στην ώρα τους. Έτσι δεν έχουν καμία διακαιολογία για αυτό το κατάντημα. Έτσι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, πριν είναι πάρα πολύ αργά και πάνω σε αυτό η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της. Νομιζουμε ότι πέρασε η περίοδος χάριτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα