Πόσοι πέρασαν από τα οδοφράγματα το πρώτο τριήμερο

Χιλιάδες ήταν οι διελεύσεις στα οδοφράγματα κατά τη διάρκεια του πρώτου τριημέρου που άνοιξαν.


Σύμφωνα με την Αστυνομία,  από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου από τα κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές διακινήθηκαν  7.857 άτομα και από ελεύθερες περιοχές προς κατεχόμενα 8.131άτομα.

Από το οδόφραγμα του Λήδρας Πάλας από κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές 487 άτομα και από ελεύθερες περιοχές προς κατεχόμενα 488 άτομα. Από το οδόφραγμα της οδού Λήδρας διακινήθηκαν 2450 άτομα από κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές και από ελεύθερες περιοχές

προς κατεχόμενα 2399 άτομα.

Από το οδόφραγμα του Αστρομερίτη, από κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές οι διελεύσεις έφτασαν τα 1029 άτομα και από ελεύθερες περιοχές προς κατεχόμενα 1072 άτομα. Από το οδόφραγμα της Λεύκας από κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές 74 άτομα και από ελεύθερες περιοχές προς κατεχόμενα 71 άτομα.

Από το οδόφραγμα Λιμνίτη από κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές 479 άτομα και από ελεύθερες περιοχές προς κατεχόμενα 483 άτομα. Από το οδόφραγμα Δερύνειας  από κατεχόμενα προς ελεύθερες περιοχές 1250 άτομα και από ελεύθερες περιοχές προς κατεχόμενα  1300 άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόσοι,posoi