Πώς το ποδόσφαιρο έσωσε τη ζωή του Νάνι

Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του EURO με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, ο Νάνι εξομολογείται πως το ποδόσφαιρο τον έβαλε στον... ίσιο δρόμο.

Η ιστορία του 29χρονου ποδοσφαιριστή της Βαλένθια δεν είναι, βέβαια, πρωτότυπη. Πολλοί σούπερ σταρ της μπάλας έχουν αποκαλύψει ότι η ζωή τους θα είχε πάρει άλλη, ίσως σε κάποιες περιστάσεις δυσάρεστη τροπή, αν κάποιος δεν είχε δει το ταλέντο τους και στη συνέχεια δεν τους δινόταν η ευκαιρία να δουλέψουν και να γίνουν

σπουδαίοι.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA, ο Νάνι τόνισε ότι το ποδόσφαιρο ήταν η δική του διέξοδος για να γλιτώσει τα... μπλεξίματα. «Πάντα στη ζωή μου χρειαζόταν να παλεύω. Πέρασα πολλά από μικρό παιδί. Ακόμα δίνω μάχη για να πετύχω αυτά που θέλω. Νομίζω ότι η δική μου ιστορία μπορεί να είναι διδακτική για τα παιδιά. Μπορεί να τους δείξει ότι παρά τις δυσκολίες που θα τους φέρει η ζωή, μπορούν να πετύχουν. Αρκεί να δίνουν τη μάχη για να είναι ευτυχισμένοι. Δεν πρέπει να παρατάμε τα όνειρά μας. Το ποδόσφαιρο μου έσωσε τη ζωή. Έκανα λάθη, πολλοί παιδικοί μου φίλοι συνέχισαν να κάνουν μια ζωή που τους οδήγησε σε λάθος δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος μετά την κατάκτηση του EURO άφησε τη Φενέρμπαχτσε και μετακόμισε στη Βαλένθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα