Πώς θα κάνετε τα ψεύτικα φυτά να δείχνουν αληθινά!

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει στην αγορά να κυκλοφορούν κάποια πολύ όμορφα και αληθοφανή πλαστικά φυτά. Πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί σε ένα ξενοδοχείο, μια αίθουσα αναμονής ωραία διακοσμημένη με λουλούδια και φυτά. Εκεί, λοιπόν, πρέπει να κοιτάξεις πολύ προσεκτικά για να καταλάβεις αν είναι αληθινά ή όχι. Και συνήθως είναι καλής ποιότητας ψεύτικα.

Eξαιτίας του σύγχρονου τρόπου ζωής στην πόλη ειδικά δεν έχουμε χρόνο για την σωστή περιποίηση που θέλουν τα πραγματικά. Ειδικά για εκείνους που ταξιδεύουν συχνά, και εκείνους που μένουν κάπου που δεν εισέρχεται  εύκολα ηλιακό φως.

Επιπρόσθετα, για κατόχους κατοικίδιων που ενδεχομένως να κατέστρεφαν ό,τι με κόπο εσείς φροντίζατε.

Παρακάτω θα βρείς συμβουλές που θα σε κάνουν να βάλεις στο σπίτι σου τεχνητά φυτά και να δείχνουν αληθινά.

-Η απόσταση είναι το κλειδί

Τα φυτά που είναι απομιμήσεις δείχνουν πολύ καλύτερα από μακρυά. Όταν βρίσκονται σε απόσταση δεν μπορεί να πει κάποιος αν είναι ψεύτικα ή όχι. Άρα, για να το καταφέρεις αυτό μην τα τοποθετήσεις κάπου κοντά όπου κάθονται συνήθως οι καλεσμένοι σου. Διάλεξε ένα σημείο που δεν πηγαίνει κάποιος εύκολα εκεί. 

-Διάλεξε ποιότητα αντί για ποσότητα

Διάλεξε προσεκτικά τι θα αγοράσεις. Μην κολλήσεις με κάποια προσφορά που θα δεις τύπου ‘ένα και ένα δώρο΄. Θα πιστέψεις στην αρχή ότι έκανες την σωστή κίνηση αλλά γρήγορα θα καταλάβεις το λάθος σου. Το πιθανότερο είναι μόλις τα κοιτάξεις λίγο καλύτερα να διαπιστώσεις ότι τα φύλλα δείχνουν πολύ φτηνά και πλαστικά. 

-Καλή Καθαριότητα

Όποιο τεχνητό φυτό και να διαλέξεις, όσο καλή ποιότητα και να είναι, δεν πρέπει να ξεχνάς να το καθαρίζεις. Είναι μια συμβουλή, την οποία πρέπει να κάνεις για να δείχνει αληθινό το ψεύτικο φυτό.  Είναι πολύ άσχημο να έχεις μερικά υπέροχα κομμάτια στο χώρο και αυτά να είναι γεμάτα σκόνη και βρώμικα! 

Πηγή: exypnes-idees.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα