Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα;

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια σταδιακά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως

αίθριος, ενώ τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βόρειοι, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει λίγο ταραγµένη στα δυτικά, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στο εσωτερικό µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Στα προσήνεµα παράλια θα ενισχυθούν σταδιακά στα 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργά το απόγευµα στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 35 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ τη ∆ευτέρα θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα