Πώς να βρούμε τη ψυχική ηρεμία μας!

Λένε ότι η ψυχική ηρεμία είναι η φιλοσοφική λίθος που όλοι μας αναζητούμε. Πώς όμως τη βρίσκουμε; Πολλοί έχουν την -υποσυνείδητη- ιδεα, ότι για να βρουν την απόλυτη ισορροπία πρέπει να ανέβουν τα σκαλιά της επιτυχίας. 

Ποιος είπε όμως ότι αυτά που θεωρούμε είναι και τα σωστά;  Αν για παράδειγμα θέλουμε να μάθουμε το πως να βρούμε ψυχική ηρεμία και πιστεύουμε πως για να το πετύχουμε πρέπει να γίνουμε οι νούμερο ένα του κλάδου μας, τότε πραγματικά λανθάνουμε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να το βρούμε εκεί, γιατί

πολύ απλά δεν υπάρχει σε αυτό το μέρος! Αν όμως είσαι περίεργος και θέλεις να μάθεις τι έχει εκεί, η απάντηση που έχω για εσένα είναι η λέξη προβλήματα. Μεγάλα προβλήματα που απαιτούν λύση και πιο συγκεκριμένα τη δική σου λύση. Εαν ο στόχος είναι η ψυχική ηρεμία τότε πρέπει να ψάξεις αλλού! 

Το συναίσθημα που ονομάζουμε χαρά είναι συνυφασμένο με την κατάσταση ψυχικής ηρεμίας, οπότε πρέπει να ψάξεις μέσα σου και θα τη βρεις!

ΤIP: Mπορείς να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα για να βρεις τη σωστή ισορροπία μέσα σου!

-Ξύπνα νωρίς

-Άκουσε μουσική 

-"Πάρε" καθαρό αέρα ή βγες στη φύση! 

-Διώξε τη "σαβούρα" της ημέρας όσο το δυνατόν πιο νωρίς γίνεται για να αφιερωθείς εξ' ολοκλήρου στη συνέχεια στα ουσιαστικά και στα σπουδαία. 

Πηγή: terry.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα