Πώς η ΝΥ έφερε τα πάνω κάτω σε δυο συγκλονιστικές υποθέσεις

Ως ανατρεπτικές χαρακτηρίζονται οι οδηγίες που έδωσε η Νομική Υπηρεσία στις Αρχές για τις δυο υποθέσεις που συγκλόνισαν το παγκύπριο. Οι δυο υποθέσεις, η μια του θανάτου του άτυχου 3μηνου βρέφους, το οποίο ζούσε το απόλυτο δράμα στο σπίτι με τον νευρικό και αλκοολικό πατέρα του, κι η άλλη του φρικτού θανάτου της Πετράνας Μίλκοβα, οδεύουν πλέον σε νέα μονοπάτια.

Η Νομική Υπηρεσία, αφότου παρέλαβε τους φακέλους των δυο υποθέσεων, αποφάσισε για την πρώτη,

αυτή του θανάτου του βρέφους, όπως οδηγηθούν ενώπιον Δικαιοσύνης και οι δυο γονείς του παιδιού με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Παρά τις αστυνομικές πληροφορίες των τελευταίων 24ωρων ότι η μητέρα θα αφηνόταν ελεύθερη και θα κλητευόταν στη δίκη ως μάρτυρας κατηγορίας, η Νομική Υπηρεσία αποφάνθηκε ότι θα περιληφθεί κι αυτή στο κατηγορητήριο μαζί με τον σύζυγό της.

Διαβάστε εδώ: Ανατροπή σε κατηγορούμενους για υπόθεση Μίλκοβα

Τώρα, όσον αφορά στη δεύτερη υπόθεση, αυτή που συνεχίζει να συγκλονίζει και δεν είναι άλλη από την υπόθεση Πετράνα, η Νομική Υπηρεσία δίδει οδηγίες όπως αφεθεί ελεύθερος ο πατέρας – ιδιοκτήτης των σκυλιών ροντβάιλερ και παραμείνει υπό κράτηση ο 27χρονος γιος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές αναμένεται να ζητήσουν τη μονοήμερη κράτηση του γιου. Άλλες πληροφορίες που θέλουν τον πατέρα να απαλλάσσεται των κατηγοριών λόγω προβλημάτων υγείας, δεν επιβεβαιώνονται στο παρόν στάδιο. Ο 27χρονος θα βρεθεί αντιμέτωπος, όπως προκύπτει, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Διαβάστε εδώ: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση 3μηνου βρέφους

Σημειώνεται ότι 5η νεκροτομή θα διενεργηθεί στη σορό της γυναίκας, στις 14 Μαρτίου, από την Ελληνίδα ιατροδικαστή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Χαρά Σπηλιοπούλου.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, και οι δυο υποθέσεις έτυχαν χειρισμού από ανώτατο επίπεδο, ήτοι τη Νομική Υπηρεσία, η οποία δίδει με τις οδηγίες αυτές νέες διαστάσεις και στις δυο συγκλονιστικές υποθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα