Πόλυς Κυριάκου: H ζωή σε ανταμείβει όταν κουβαλάς αλήθεια

Για τα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα και τις συνεργασίες του με κορυφαία ονόματα του μουσικού πενταγράμμου, μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο "Πρώτη Εκπομπή" του Λάζαρου Μαύρου, ο γνωστός Κύπριος στιχουργός και ποιητής, Πόλυς Κυριάκου.

Αναδρομή στο παρελθόν, έκανε ο Κύπριος στιχουργός, ο οποίος αναφέρθηκε στη γνωριμία του, με τον τραγουδιστή Σταύρο Σιόλα, όπου συνεργάστηκαν στο δημοφιλές τραγούδι "Χωρίς Εσένα" της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. "Με τον Σταύρο, γνωριστήκαμε το 2006, μέσα σ'ενα λεωφορείο με προορισμό το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης,

όταν ξαφνικά άκουσε από κάποιον συνεπιβάτη, ότι είμαι στιχουργός, και μου ζήτησε να διαβάσει μερικά από τα τραγούδια που είχα γράψει".

Μεγάλη αγάπη είχε ανέκαθεν για το τραγούδι, καθώς όπως επισημαίνει "Κάποια πράγματα έρχονται απρόσμενα. Άμα κουβαλάς μια αλήθεια μέσα σου, η ζωή σε ανταμείβει με τον σωστό τρόπο".

Καταλυτικό ρόλο, στη μουσική του "επένδυση", έπαιξε και ο μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Νταλάρας. "Σταθμός στην πορεία μου ήταν η γνωριμία μου με τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος διέκρινε ότι κάποια κομμάτια θα γινόταν διαχρονικά".

Σημειώνεται πώς, ο Πόλυς Κυριάκου, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το τραγούδι "Διόδια¨".

Keywords
Τυχαία Θέματα