Πολυκλινική Υγεία: Διατροφική φροντίδα ασθενών με νέο μενού

Νέο μενού που εστιάζει στην διατροφική υγεία του ασθενούς λανσάρει η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Ανατρέποντας την εικόνα του «νοσοκομειακού φαγητού», το οποίο συνδέεται πολλές φορές με άγευστα γεύματα προετοιμασμένα μαζικά και μερικές φορές χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ ανανεώνει το μενού της και εστιάζει στη φροντίδα του ασθενή μέσα από σωστή και ισορροπημένη διατροφή.

Ασθενείς της

Πολυκλινικής ΥΓEIA, θα τρέφονται με καθημερινά γεύματα από ένα ολοκαίνουργιο μενού, φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες και τεχνικές προετοιμασίας σχεδιασμένες για να μεγιστοποιήσουν τις θρεπτικές αξίες του κάθε υλικού.

Σε συνεργασία με φοιτητές και καθηγητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, ανέπτυξαν ολοκληρωμένες επιλογές γευμάτων που ενισχύουν τη θεραπευτική διαδικασία και έχουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης με βάση τις προσωπικές διατροφικές ανάγκες του κάθε ασθενή.

Σκοπός της ενέργειας αυτής, δεν είναι μόνο η προσφορά ποιοτικής και θρεπτικής διατροφικής εμπειρίας για κάθε ασθενή, αλλά και η εκπαίδευση των ασθενών και των οικογενειών τους, σε θέματα που αφορούν τις θεραπευτικές αξίες του φαγητού και τη σημασία της διατροφικής ισορροπίας.

Γι’ αυτόν τον λόγο, μαζί με το νέο μενού, η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ λανσάρει και νέα σειρά από σουπλά σερβιρίσματος, τα οποία θα συνοδεύουν κάθε γεύμα και θα περιέχουν σημαντικές πληροφορίες τόσο για το φαγητό που σερβίρεται όσο και για τις θρεπτικές αξίες των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί. Τα χάρτινα σουπλά μιας χρήσης, είναι σχεδιασμένα από φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και παρουσιάζονται σε διάφορα πρωτότυπα σχέδια για μικρούς και μεγάλους.

Είναι πολλά τα οφέλη της σωστής και ισορροπημένης διατροφής, η οποία έχει μεγάλη επίδραση στην υγεία και στη θεραπευτική διαδικασία. Εκτός αυτού όμως, προσφέρει ευεξία και ένα συναίσθημα «αυτοφροντίδας», το οποίο προέρχεται μόνο όταν κάποιος κάνει κάτι καλό και ωφέλιμο για τον εαυτό του. Είναι αυτή ακριβώς η αυτογνωσία και αυτοπροστασία που θέλει η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ να προωθήσει μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια, προσφέροντας στους ασθενείς της ένα πολύτιμο μάθημα που θα κουβαλάν μαζί τους, εφ’ όρου ζωής.

Η Πολυκλινική ΥΓΕΙΑ βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού και είναι το μεγαλύτερο και ένα από τα πιο άρτια εξοπλισμένα Ιδιωτικά Νοσοκομεία, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική φροντίδα.

Να σημειωθεί ότι, από τον Σεπτέμβριο του 2012, είναι το μόνο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο, διαπιστευμένο για όλες τις προσφερόμενες υπηρεσίες του, σύμφωνα με τα πρότυπα του οίκου CHKS.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ygiapolyclinic.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα