«Πόλος έλξης για διοργανωτές εκδηλώσεων, τα αξιοθέατα της Αγίας Νάπας»

Πόλος έλξης όχι μόνο για τους  χιλιάδες επισκέπτες αλλά και για διοργανωτές σημαντικών εκδηλώσεων, αποτελούν τα αξιοθέατα και σημεία αναφοράς της Αγίας Νάπας, αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου.

Προστίθεται ότι «μετά την πολύ επιτυχημένη διαδικτυακή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε το 2020 (έτος της πανδημίας και του Lockdown), στο Κάβο Γκρέκο και την οποία παρακολούθησαν πέραν των 120 χιλιάδων θεατών, μία ακόμη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο χώρο του Διεθνούς Πάρκου Γλυπτικής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τη γνωστή νεανική ομάδα  Sunset Friends,

με στόχο  όχι μόνο την ανάδειξη των δύο σημείων αναφοράς του Δήμου, αλλά και του ηλιοβασιλέματος, σε συνδυασμό με εξαιρετική μουσική».

Προστίθεται ότι «στο χώρο του Πάρκου Γλυπτικής οι Sunset friends διοργάνωσαν συναυλία με τους διεθνής φήμης μουσικούς παραγωγούς Μonkey Safari, η οποία σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Χαρακτηριστικό της εκδήλωσης ήταν ο επαγγελματικός φωτισμός των γλυπτών του Πάρκου, ο οποίος συνέβαλε στην περαιτέρω ανάδειξή τους και στην μετατροπή τους σε μοναδικά έργα».

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου σε δηλώσεις του «συνεχάρη τους διοργανωτές για την εξαιρετική εκδήλωση, η οποία αναδεικνύει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα του τόπου μας. Ακόμα τους ευχαρίστησε επειδή επέλεξαν να προβάλουν για δεύτερη συνεχή χρονιά σημαντικά αξιοθέατα και σημεία αναφοράς της Αγίας Νάπας» και διαβεβαίωσε πως «τόσο ο ίδιος προσωπικά όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο θα στηρίζουν πάντοτε και ποικιλότροπος τέτοιες προσπάθειες».

Οι διοργανωτές «εξέφρασαν τις ιδιαίτερές τους ευχαριστίες στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Νάπας  για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς αυτούς και για την βοήθεια που παρείχαν οι υπηρεσίες του Δήμου έτσι ώστε η εκδήλωση να στεφθεί με επιτυχία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα