Σε εξέλιξη το πολιτικό συνέδριο του ΔΗΚΟ- Τι είπε για Προεδρικές ο Νικόλας

Υβριδικά διεξάγεται αυτή την ώρα,  το Πολιτικό Συνέδριο του ΔΗΚΟ. Η συμμετοχή θα είναι με φυσική και διαδικτυακή παρουσία.

Το Πολιτικό συνέδριο του ΔΗΚΟ άρχισε γύρω  στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Το συνέδριο άρχισε με ομιλία του

Προέδρου του κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου ενώ στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση εσωκομματικού δημοψηφίσματος.


Με αναφορές σε ΓΕΣΥ, Οικονομία και Κυπριακό η ομιλία του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου κατά τη διάρκεια του Πολιτικού Συνεδρίου το κόμματος.

Όσον αφορά τις Προεδρικές εκλογές του 2023 ο κος Παπαδόπουλος είπε μεταξύ άλλων, «σήμερα έχουμε μπροστά μας μια επιλογή. Να συνεχίζουμε να αφήνουμε τις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της χώρας μας σε άλλους ή να δώσουμε στην κοινωνία μια άλλη επιλογή. Να αλλάξουμε επιτέλους αυτά που μας ενοχλούν, αυτά που μα πληγώνουν. Είμαστε κόμμα της αντιπολίτευσης και θέλουμε αλλαγή και γι αυτό το Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι Κυβέρνηση –Συνκυβερνηση, για να φέρουμε την αλλαγή.

Το ΔΗΚΟ θα βρίσκεται στη διακυβέρνηση του τόπου στη βάση των θέσεων και των αρχών. Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να συμβιβαστούμε σε κάποια ζητήματα εάν είναι να διαμορφώσουμε τις απαραίτητες συμμαχίες που θα μας επιτρέψουν να κερδίσουμε τις Προεδρικές εκλογές του 2023».

Είμαστε έτοιμοι να συμβιβαστούμε αλλά όχι να εγκαταλείψουμε θέσεις αρχών, είπε τέλος ο κος Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια για προβληθεί χαιρετισμός της Προέδρου της ομάδας του Ευρωκοινοβουλίου Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, S&D, Iratxe García Pérez και θα παρουσιαστεί προσχέδιο της Πολιτικής Διακήρυξης.

Θα ακολουθήσουν οι εργασίες του συνεδρίου μόνο για τους μετέχοντες σε αυτό.

Διαβάστε επίσης: Σήμερα το εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων – Οι υποψήφιοι

Keywords
Τυχαία Θέματα