Πολίτες βοήθησαν στη σύλληψη κλέφτη στη Λευκωσία

Στη σύλληψη 33χρονου οδήγησε η άμεση αντίδραση πολιτών αναφορικά με υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής, την οποία διερευνά η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:00 χθες, οι πολίτες είδαν τον 33χρονο να εξέρχεται από κλινική της Λευκωσίας κρατώντας λοστό, της οποίας ηχούσε ο συναγερμός.

Οι πολίτες ακολούθησαν τον 33χρονο και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν σε υπόγειο παρακείμενης πολυκατοικίας.

Αμέσως μετά ενημερώθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έφτασαν

στη σκηνή και παρέλαβαν τον 33χρονο. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του χρηματικό ποσό ύψους €655,07.

Μέρος του πιο πάνω χρηματικού ποσού, βρισκόταν εντός δύο φακέλων, που έφεραν την επωνυμία της εν λόγω κλινικής.

Ο 33χρονος, δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πώς περιήλθαν στην κατοχή του τα χρήματα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και να τεθεί υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Στο κτίριο όπου στεγάζεται η κλινική διενεργήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης.

Πολίτης ο οποίος συμμετείχε στην προσπάθεια ακινητοποίησης του 33χρονου, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από τον συλληφθέντα, ο οποίος φέρεται να τον κτύπησε με λοστό στο κεφάλι.

Ο παραπονούμενος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει οίδημα στην αριστερή κροταφική χώρα και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα