«Πόλεμος» στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Τραυματισμοί και ζημιές (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός προκλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Στάδιο Τάσσος Παπαδόπουλος – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στη Λευκωσία κατά την για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μπάσκετ, μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του Απόλλωνα επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και άρχισαν να ρίχνουν πέτρες.

Διαβάστε επίσης: ΙΣΟΤΗΤΑ: Δεν θέλουμε αγήματα σε κηδείες συναδέλφων ή αθώων πολιτών

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, από τα επεισόδια και την

ρίψη αντικειμένων εκτός σταδίου προκλήθηκαν αρκετές ζημιές σε περιπολικά της αστυνομίας, στα γραφεία και σε λεωφορείο και του ΟΣΕΛ και σε εγκαταστάσεις του σταδίου.

Διαβάστε επίσης: Επεισόδια εντός και εκτός του σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος» - Ρίψη δακρυγόνων

Ζημιές προκλήθηκαν και  σε κάμερες και τεχνικά μέσα της Cytavision, που μετέδιδε απευθείας τον αγώνα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η μετάδοση.
Όπως ενημερώνεται το SigmaLive 4 αστυνομικοί τραυματίστηκαν ενώ στον χώρο υπήρχαν συνολικά 70 μέλη της Δύναμης.

Μπουρλότο στα γραφεία του ΟΣΕΛ

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήση για πυρκαγιά στα γραφεία ΟΣΕΛ, απέναντι από το στάδιο Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία στην Λεωφόρο Λευκωθέου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:44.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε με τη λήξη αγώνα καλαθόσφαιρας που διεξήχθη στο Στάδιο.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το προκατασκευασμένο υποστατικό, το οποίο χρησιμοποιείτο ως γραφεία της ΟΣΕΛ, έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επιπρόσθετα, πυρκαγιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα και σε παρακείμενη στάση λεωφορείου, καθώς και σε δέντρα και άχρηστα υλικά στον ίδιο δρόμο με το εν λόγω υποστατικό.

Θα ακολουθήσει διερεύνηση για εξακρίβωση των αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Διαβάστε ακόμη

Dynatron Απόλλων-Ανόρθωση: «Εμπόλεμη ζώνη» το «Ελευθερία»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Τραυματισμοί, ΒΙΝΤΕΟ,polemos, eleftheria – travmatismoi, vinteo