Πόλεμος ανακοινώσεων ΥΠΟΙΚ – ΔΗΚΟ

Αντιπαράθεση μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και του ΔΗΚΟ ξέσπασε σήμερα (12/4) με αφορμή τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτούσια η δήλωση του ΔΗΚΟ

Η αλαζονεία είναι κακός σύμβουλος. 

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ξέρουν αν έχουν πάρει ενοίκια ή όχι.

Καλούμε τον υπουργό να βγει από το γραφείο του και να επισκεφθεί οποιονδήποτε δρόμο της Κύπρου και να ρωτήσει επιτόπου τους καταστηματάρχες αν έχουν πάρει επιδότηση των ενοικίων τους και να

δούμε τι θα του απαντήσουν.

Αντίθετα τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν την απώλεια εισοδημάτων που έχει προκαλέσει η αναποτελεσματικότητα των κυβερνητικών μέτρων.

Αυτούσια η γραπτή απάντηση του Υπουργού Οικονομικών προς το ΔΗΚΟ

Όντως, οι μικρομεσαίοι ξέρουν. Ξέρουν ποιοι καταψήφισαν τον προϋπολογισμό και ταυτόχρονα την αναγκαία γι’ αυτούς στήριξη εν καιρώ πανδημίας. Ξέρουν ποιοι δεν ψήφισαν το πρώτο νομοσχέδιο για τις κρατικές εγγυήσεις και παραπέμπουν το δεύτερο στις ελληνικές καλένδες και στη νέα Βουλή. Ξέρουν ποιοι κατεβαίνουν να τους μιλήσουν μόνο με συνοδεία καμερών και μόνο σε προεκλογική περίοδο.

Το ΔΗΚΟ συνεχίζει να προάγει τον απόλυτο λαϊκισμό νομίζοντας ότι έτσι θα αποκομίσει  μικροπολιτικά οφέλη ενόψει εκλογών. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

Νωρίτερα, ο Υπουργός Οικονομικών με γραπτή δήλωση απάντησε σε προηγούμενη ανακοίνωση του ΔΗΚΟ αναφέροντας ότι «συνειδητά το ΔΗΚΟ ψεύδεται, αγνοώντας ότι μόνο η εφάπαξ στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχει ξεπεράσει τα δηλωμένα ενοίκια».

Δείτε εδώ:ΥΠΟΙΚ σε ΔΗΚΟ: Αφήνουμε τον κόσμο να κρίνει τον απόλυτο λαϊκισμό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πόλεμος, ΥΠΟΙΚ – ΔΗΚΟ,polemos, ypoik – diko