Ποιος ήταν ο 24χρονος που δολοφόνησε ο άντρας με τα 14 ονόματα-pic

Με αίτημα της Ίντερπολ που βοήθησε και στον εντοπισμό του, συνελήφθη στο κατεχόμενο Τρίκωμο και τέθηκε υπό 3ημερη κράτηση ο Charles Edward Riddington καταζητούμενος στην Βρετανία για τη δολοφονία του 24χρονου George Barker κατά τη διάρκεια καβγά σε αθλητικό αγώνα το 2016 στην Βρετανία.

Θύμα της δολοφονίας για την οποία κατηγορείται ο καταζητούμενος με τα «14 ονόματα» ήταν ο 24χρονος George Barker από το South Darenth του Kent, ο

οποίος είχε μαχαιρωθεί επανειλημμένα στο στήθος και στο στομάχι πριν δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το BBC, o άτυχος 24χρονος έκανε προθέρμανση για αγώνα Thai boxing όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα αντρών.

Ο Barker είχε γίνει πατέρας μόλις πέντε μέρες πριν πέσει νεκρός από μαχαιριές στο γυμναστήριο.

Ο Riddington, ο οποίος είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούσε 14 διαφορετικά ονόματα, ταξίδεψε στο Dusseldorf από το Manchester αμέσως μετά τον φόνο.

Η Αστυνομία την ίδια ώρα προσέφερε 10,000 λίρες για οποιαδήποτε πληροφορία που θα οδηγούσε στη σύλληψή του.

Σε ανακοίνωση η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι είναι σε γνώση της ότι ο Charles Riddington έχει συλλήφθη και κρατείται στην Κύπρο. Επανέλαβε την πρόθεσή της να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης του ενόχους της άγριας δολοφονίας του 24χρονου.

Όπως λέχθηκε χθες στο «επαρχιακό δικαστήριο» Λευκωσίας που τον έθεσε υπό 3ημερη κράτηση, ο καταζητούμενος είχε χρησιμοποιήσει το πλαστό διαβατήριο για διελεύσεις και από τα οδοφράγματα.

Ο καταζητούμενος Riddington ομολόγησε την διάπραξη της δολοφονίας, αλλά λόγω της μη πρόσβασης ακόμα στα πραγματικά του έγγραφα (ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό) κρίθηκε αναγκαίο να τεθεί υπό κράτηση ώστε οι έρευνες της «αστυνομίας» να συνεχιστούν.

Μετά τη δολοφονία εκατοντάδες είχαν μαζευτεί για να αποδώσουν τιμές στον άτυχο 24χρονο. Η μητέρα του δήλωνε «Ποιος το έκανε αυτό; Δεν του άξιζε. Είχε ένα μικρό παιδί».

«Δείτε όλα αυτά τα λουλούδια, ήταν τόσο δημοφιλής. Όλοι ήταν φίλοι του. Ήταν ένας υπέροχος νέος».

Keywords
Τυχαία Θέματα