Ποιον σταρ της Μπαρτσελόνα θέλει να... κλέψει ο Γκουαρντιόλα

Σύμφωνα με το Onda Cara ο Πεπ Γκουαρντιόλα ετοιμάζει... ριφιφί στην πρώην ομάδα του. Ο τεχνικός της Σίτι έχει βάλει στο μάτι τον Μπουσκέτς και θέλει να τον φέρει στο Μάντσεστερ. Άγνωστες οι προθέσεις των "μπλαουγκράνα" και τα νούμερα για μια τέτοια μεταγραφή.

Ο Σέρχιο Μπουσκέτς, βασικός πυλώνας της Μπαρτσελόνα επί πολλά χρόνια αποτέλεσε έναν από καίριο παράγοντα που η πορεία του Γκουαρντιόλα στους "μπλαουγκράνα" θεωρείται πετυχημένη.

Αυτή τη συνεργασία και τη χημεία μεταξύ

των δύο ο Πεπ θέλει να την δει να παίρνει σάρκα και οστά και στη Σίτι.

Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα και συγκεκριμένα τον ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cera, ο προπονητής της Σίτι ενδιαφέρεται να φέρει τον Ισπανό διεθνή στην Αγγλία.

Η είδηση μένει μονάχα στο ενδιαφέρον, αφού οι προθέσεις του παίκτη και της Μπαρτσελόνα, όσα και τα χρήματα που προτίθεται να δώσει η αγγλική ομάδα για μια τέτοια μεταγραφή, δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μία τέτοια μεταγραφή πάντως, όσα εκατομμύρια και να είναι έτοιμη να διαθέσει η Σίτι είναι πραγματικά πολύ δύσκολη, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης έχει πολλές φορές αναφέρει ότι δεν θέλει να αφήσει ποτέ την Μπαρτσελόνα, ενώ και η ομάδα του ουδέποτε έχει δείξει προθέσεις παραχώρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα