Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί από 28 Νοεμβρίου στη Λάρνακα

Kλειστοί θα παραμείνουν από τις 28 Νοεμβρίου και για περίοδο δύο εβδομάδων περίπου, από τις 8:30 μ.μ. μέχρι τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής, τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Τμήματος Δημοσίων Έργων και του Γραφείου Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, διαμέσου ανοιγμάτων, ως επίσης και στις λεωφόρους Νισσί και Αγίας Θέκλας από τις

εξόδους Αγίας Νάπας και Σωτήρας.

Αυτούσια ανακοίνωση για τις εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων και οδικής σήμανσης στην Αραδίππου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, ανακοινώνει ότι την περίοδο 28 Νοεμβρίου–9 Δεκεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 3 μ.μ., εκτός Σαββατοκύριακου, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων και οδικής σήμανσης στη συμβολή της λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και Αττικής στην Αραδίππου, επαρχία Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα γίνεται παράκαμψη της κυκλοφορίας σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία απεικονίζονται χαρτογραφικά οι εργασίες και οι επιπτώσεις τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια διεξαγωγής τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα