Ποινική δίωξη στον οπαδό που εισέβαλε στο γήπεδο για τον Μέσι

Η La Liga τόνισε ότι θα ασκηθεί ποινική δίωξη στον εισβολέα με τη φανέλα του Μέσι στην αναμέτρηση της Μαγιόρκα με την Μπαρτσελόνα, καθώς έθεσε την υγεία ποδοσφαιριστών και προσωπικού σε κίνδυνο.

Στο κεκλεισμένων των θυρών "Son Moix" κατάφερε να τρυπώσει ένας οπαδός την ώρα που διεξαγόταν το παιχνίδι μεταξύ της Μαγιόρκα και της Μπαρτσελόνα.

Ο εισβολέας έκανε την είσοδό του στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης φορώντας μία φανέλα της Αργεντινής με το όνομα του Μέσι. Ο οπαδός ήθελε, όπως

αποκάλυψε, να φωτογραφηθεί με τον Αργεντινό σταρ."Σχεδίαζα να το κάνω πριν την έξαρση του κορονοϊού. Ο Μέσι είναι το είδωλο μου. Ηταν ένα όνειρο για μένα να έχω μια φωτογραφία μαζί του αλλά ο Άλμπα ήταν πιο κοντά. Απέτυχε το σχέδιό μου και η αστυνομία μου ζήτησε να διαγράψω τις φωτογραφίες" ανέφερε.

Η La Liga είναι έξαλλη με το γεγονός και δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι, αφού θα κινηθεί νομικά θεωρώντας το γεγονός μία εγκληματική πράξη. "Η La Liga θα υποβάλει ποινική δίωξη. Θεωρεί την πράξη ως καταπάτηση των δημόσιων υγειονομικών κανόνων και η υγεία των άλλων τέθηκε σε κίνδυνο" τόνισε η διοργανώτρια Αρχή σε τοποθέτησή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα