Ποδόσφαιρο από... χόμπι

Όσο για την Φολγκόρε, που πέρυσι ολοκλήρωσε στη 3η θέση της βαθμολογίας τη προσπάθεια της, ο οικονομικός της προϋπολογισμός δεν ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ. Τα μέλη της ομάδας, έχουν βεβαίως κι άλλες ασχολίες, κι απλά έχουν το ποδόσφαιρο για... χόμπι.

Ο αθλητικός Τύπος ελάχιστα ασχολείται με τις επιδόσεις της Φολγκόρε. Μέχρι χθες τίποτα στον Τύπο, σήμερα μέσα σε 2-3 γραμμές γίνεται η προαναγγελία απλά του αγώνα, ενώ φιλοξενούνται και πολύ λυτές δηλώσεις του Λουτσιάνο

Μουλαρόνι από τη διάσκεψη Τύπου, που έδωσε χθες το απόγευμα. Παρεμπιπτόντως, παρέα με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Φολγκόρε ήπιαμε ψες τις μπυρίτσες μας, παρακολουθώντας τον ημιτελικό του Euro μεταξύ Πορτογαλίας και Ουαλίας σε γειτονικό μπαράκι, μιας και έτυχε η αποστολή της ομάδας να καταλύσει στο ξενοδοχείο που μας φιλοξενεί στο Σαν Μαρίνο.

Παρά τα ελάχιστα Αγγλικά που γνωρίζουν τα πλείστα από τα μέλη της ομάδας, εντούτοις με τη φιλικότητα τους μας έκαναν να αισθανόμαστε πως τους γνωρίζουμε εδώ και χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα