Ποδηλατώντας στο Μαρί με τη VTTV

Με απόλυτη επιτυχία και με την έμπρακτη στήριξη της VTT Vasiliko Ltd (VTTV) πραγματοποιήθηκε για έκτη φορά η ετήσια ποδηλατική πορεία του Ομίλου Ποδηλατών Λευκωσίας στα γραφικά χωριά της επαρχίας Λάρνακας, που γειτνιάζουν με το τερματικό της εταιρείας στο Βασιλικό. Σε μία διαδρομή που διήρκησε περίπου τέσσερις ώρες, οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από την κεντρική πλατεία του χωριού Μαρί και διένυσαν απόσταση συνολικά 35 χιλιομέτρων.

Στην πορεία, εκτός από τους ποδηλάτες του Ομίλου, συμμετείχαν μέλη του προσωπικού της εταιρείας καθώς και κάτοικοι της περιοχής. Στο πλαίσιο της ποδηλατικής

διαδρομής, στελέχη της VTTV ξενάγησαν τους συμμετέχοντες στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουν από κοντά τις δεξαμενές πετρελαιοειδών και να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της εταιρείας. Ακολούθως οι ποδηλάτες, αφού διέσχισαν τα χωριά Ζύγι και Άγιο Θεόδωρο, επέστρεψαν στο Μαρί και μετέβησαν στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου η VTTV τους προσέφερε αναψυκτικά και σνακς.

Αναφερόμενος στα ευεργετικά οφέλη της ποδηλασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της VTTV, Γιώργος Παπαναστασίου σημείωσε πως η ποδηλασία μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου. Η VTTV, όπως είπε, στηρίζει διαχρονικά και με συνέπεια τον Όμιλο Ποδηλατών Λευκωσίας, ενισχύοντας αφενός τις προσπάθειές του για την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος στην Κύπρο και ενθαρρύνοντας αφετέρου τη χρήση του ποδηλάτου στις καθημερινές μετακινήσεις. Να σημειωθεί ότι οι μετακινήσεις του προσωπικού εντός του τερματικού της εταιρείας γίνονται με ποδήλατα.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ομίλου, Έλενα Χαρτούτσιου ευχαρίστησε τη VTTV, εκ μέρους όλων των ποδηλατών, για την ουσιαστική συμβολή της στην εξέλιξη του αθλήματος και εξέφρασε ικανοποίηση για το αυξημένο ενδιαφέρον του κοινού. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη των κοινοτικών αρχών για την υποδοχή στα χωριά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η VTTV αποτελεί τον επίσημο χορηγό του Ομίλου Ποδηλατών Λευκωσίας. Η ποδηλατική πορεία γύρω από το τερματικό έχει καταστεί θεσμός, αφού πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τη μέρα έναρξης λειτουργίας του τερματικού της εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα