Πω, πω μια Λίβερπουλ

ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ
Ανατροπή με 4άρα επί της Στόουκ για την ομάδα του Κλοπ

Η Λίβερπουλ έκανε πλάκα στη Στόουκ (4-1), μείωσε ξανά στο -6 από την Τσέλσι και πάει… γκαζωμένη στο ματς με τη Σίτι! Τρομάζει αυτή η Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ δεν μάσησε από το προβάδισμα της Στόουκ, έφερε τούμπα το ματς πριν καν τελειώσει το ημίχρονο και στην επανάληψη έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλό της, φθάνοντας στο ευρύ 4-1!

Ξανά στη δεύτερη θέση οι «Reds» και στο +6 από την κορυφή και την Τσέλσι, που έφτασαν τα 100 γκολ

επί εποχής Κλοπ και πάνε…. γκαζωμένοι στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Παράλληλα, έσπασαν ένα μοναδικό ρεκόρ, αφού έφτασαν τα 86 γκολ μέσα στη χρονιά και ξεπέρασαν τα 85 που είχε πετύχει η ομάδα του 1985!

Το παιχνίδι, πάντως, δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού στο 12ο λεπτό η άμυνα της Λίβερπουλ κοιμήθηκε και ο Γουόλτερς με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 35’ ο Λαλάνα εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και το λάθος κοντρόλ του Γκλεν Τζόνσον, που του έστρωσε ουσιαστικά την μπάλα και ισοφάρισε με δύσκολο σουτ, ενώ εννιά λεπτά μετά ο Φιρμίνο με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δύο δοκάρια (πρώτα στο αριστερό μετά στο δεξί) και στη συνέχεια στα δίχτυα, γράφοντας το 2-1.

Ο Ιμπουλά σκόραρε άθελά του στην εστία της ομάδας του κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του Κλοπ, ενώ το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Στάριτζ στο 71’.

Keywords
Τυχαία Θέματα