Πνευμονολόγος εξιστορεί εμπειρία με κορωνοϊό:"Ήταν εφιάλτης - Ύπουλος ιός"

Για την εμπειρία του και την μάχη που έδωσε ο ίδιος με τον  κορωνοϊό μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ ο Πνευμονολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δρ. Άδωνης Ελευθερίου.


«Είναι αλήθεια ότι αυτή η ασθένεια έχει από ήπια συμπτώματα μέχρι θάνατο. Όταν είσαι γιατρός έχεις αντίληψη της κατάστασης και ήταν ένας εφιάλτης για εμένα και τους δικούς μου ανθρώπους και αναμένω να επιστρέψω στην εργασία μου», είπε.

Διαβάστε:33 νέα

κρούσματα στην Κύπρο - 16 νέα κρούσματα από μονάδα αρτοποιείου

Όσον αφορά τα συμπτώματα ο δρ. Ελευθερίου ανέφερε ότι είναι πολύ έντονα. «Ο βήχας είναι πολύ βασανιστικός και η δυσκολία στην αναπνοή. Αυτά που εμένα με εξάντλησαν ήταν οι έντονοι πυρετοί και οι πονοκέφαλοι μέχρι και 11 ημέρες».

Διαβάστε:Ποιες χώρες διαχειρίζονται καλύτερα την κρίση κορωνοϊού - Η θέση της Κύπρου

Τώρα ο δρ. Ελευθερίου δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει στα καθήκοντά του.«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην μάχη μόλις ολοκληρωθούν οι 14 ημέρες καραντίνας. Η μάχη θα κερδηθεί».

Τέλος μετέφερε στους πολίτες το μήνυμα ότι «αυτός ο ιός είναι ύπουλος και  δεν ξέρεις πως θα σε κτυπήσει. Είναι ύπουλος αλλά όχι ανίκητος. Θα πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι μας για να τον νικήσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα