Πλουτής: «Μειωμένος σε σχέση με πέρσι ο προϋπολογισμός »

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, μίλησε για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας μετά την πρώτη επίσημη μεταγραφή, αυτήν του Μορέιρα.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

Για τον προγραμματισμό: «Όπως είχαμε πει από την αρχή, προτεραιότητα ήταν να γίνουν προτάσεις για αναθεωρήσεις και αναπροσαρμογές του υφιστάμενου ρόστερ ώστε να έρθουν τα

συμβόλαια στα πολύ λογικά πλαίσια που θέλουμε να είναι φέτος. Κάποιοι από αυτούς έχουν δεχτεί τις αναπροσαρμογές, κάποιοι άλλοι όχι και είμαστε σε συζητήσεις μαζί τους. Ξεκαθαρίζουμε πως έχουμε συμβόλαιο με όσους συζητάμε. Άρχισαν πλέον και οι μεταγραφές».

Για την συμπλήρωση του ρόστερ: «Έχουμε δύο θέσεις στον κατάλογο Α’ ανοιχτές και ενδεχομένως να γίνουν ακόμα 2-3 προσθαφαιρέσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε καμία διακοπή συμβολαίου όπως έγινε στο παρελθόν και να επωμιστούμε το οικονομικό βάρος».

Για τον προϋπολογισμό: «Θα είναι μειωμένος σε σχέση με πέρσι. Πέρσι έγιναν υπερβάσεις και έγινε ένας προϋπολογισμός μεγαλύτερος από αυτούς που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Ο φετινός θα είναι στα ίδια επίπεδα με τα προηγούμενα χρόνια, με εξαίρεση τον περσινό».

Keywords
Τυχαία Θέματα