Πλησιάζει στο «σεντόνι» η Ντινάμο Κιέβου

Η Ντινάμο Κιέβου νίκησε 2-0 την ΑΖ Αλκμάαρ, σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο και προκρίθηκε στα πλέι οφ του Champions League.

Χωρίς να είναι καλύτερη, αλλά όντας πιο ουσιαστική, η Ντινάμο Κιέβου νίκησε με σκορ 2-0 την ΑΖ Αλκμάαρ στο «Ολιμπίνσκι» σε νοκ άουτ παιχνίδι για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League
και προκρίθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Έτσι, παραμένει σε τροχιά επιστροφής στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από τρία χρόνια.

Η Ντινάμο ήταν απρόσμενα κακή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να απειλήσει την ΑΖ. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε καμία(!) τελική προσπάθεια στα πρώτα 45 λεπτά. Από την άλλη, η Αλκμάαρ ήταν πιο επιθετική και είχε τρεις καλές στιγμές, με τους Ντε Βιτ (13’), Κόουπμεϊνερς (34’) και Μποαντού (40’).

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49’) και κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Ροντρίγκες. Μετά το «πάγωμα» από το γκολ, οι Ολλανδοί προσπάθησαν εκ νέου να ανακτήσουν τα ηνία και να βγουν μπροστά, αυτή την φορά για να ισοφαρίσουν. Ντρούιφ (67’) και Ιντρίσι (74’) δεν βρήκαν στόχο και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 86’ ο Σαπαρένκο πέτυχε το δεύτερο γκολ για τη Ντινάμο, «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη και την πρόκριση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μποαντού σημάδεψε το δοκάρι για λογαριασμό της ΑΖ.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βρήκε νικήτρια με σκορ 2-0 την Ντινάμο Κιέβου, η οποία θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες στα πλέι οφ τον νικητή του ζευγαριού Γάνδη-Ραπίντ Βιέννης. Οι αγώνες θα γίνουν 22-23 και 29-30 Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα