Πλήρης συνεργασία Υπουργείου Εσωτερικών με ΚΟΑΠ είπε ο Νουρής

Θα υπάρχει πλήρης συνεργασία μεταξύ Υπουργείου Εσωτερικών και Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) για επίτευξη των κοινών στόχων, που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου, ανέφερε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον Επίτροπο Αγροτικών Πληρωμών, Ανδρέα Κυπριανού και τον Βοηθό Επίτροπο, Ανδρέα Ευαγγέλου, με τη συμμετοχή ανώτερων

στελεχών του Οργανισμού και του Υπουργείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑΠ, ο Υπουργός Εσωτερικών συγχάρηκε τον κ. Κυπριανού για τον διορισμό του στη θέση του Επιτρόπου, εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στον θεσμό του Επιτρόπου και επισήμανε ότι, θα υπάρχει πλήρης συνεργασία μεταξύ Υπουργείου και ΚΟΑΠ για επίτευξη των κοινών στόχων, που είναι το καλό της αγροτικής οικονομίας της Κύπρου.

Με το Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει συμφωνία αναδοχής που προνοεί διάφορους µηχανισµούς ελέγχου και αλληλοενημέρωσης από και προς τον ΚΟΑΠ. Οι µηχανισμοί αυτοί είναι σύμφωνοι πάντα µε τις κοινοτικές οδηγίες και κανονισμούς αλλά και µε τον κώδικα αποτελεσματικής επικοινωνίας µε τους Αναδόχους που εφαρμόζεται από το 2005, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Προστίθεται πως τα δύο μέρη εξέφρασαν την βάση για περαιτέρω αναβάθμιση της συνεργασίας τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα