«Πιθανόν πέρασα ως αλλαγή πιο πολλές φορές από όλους σε αυτό το σύλλογο»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Έβερτον τόνισε ότι ήταν έτοιμος να περάσει τον Φαν Ντε Μπεκ στον αγωνιστικό χώρο, αλλά άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στον εαυτό του, που έπαιξε αρκετά παιχνίδια ως αλλαγή.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον (02/10, 14:30), ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, αλλά τελικά δεν προχώρησε. Παράλληλα τόνισε ότι

ο ίδιος ως ποδοσφαιριστής είναι αυτός με τις περισσότερες αλλαγές στον σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για τον Φαντ Ντε Μπεκ: "Ο Ντόνι ήταν έτοιμος να μπει. Έχω περάσει πιθανότατα ως αλλαγή περισσότερες φορές από κάθε άλλον σε αυτό τον σύλλογο. Πρέπει να έχω ρεκόρ συμμετοχών ως αλλαγή. Επομένως ο καθένας πρέπει να είναι έτοιμος όλη την ώρα. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε".

Ο Νορβηγός τεχνικός των κόκκινων διαβόλων παραπονέθηκε και για το πρόγραμμα των αγώνων, καθώς η Γιουνάιτεντ έπαιξε την Τετάρτη με τη Βιγιαρεάλ για το Champions League και παίζει Σάββατο με την Έβερτον για την Premier League.

Ο Σόλσκιερ ανέφερε για το πρόγραμμα μεταξύ άλλων: "Εμείς και η Τσέλσι παίξαμε Τετάρτη βράδυ (σ.σ. Champions League). Θα μπορούσαμε εύκολα να παίξουμε Κυριακή και η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Σίτι θα μπορούσε να γίνει το Σάββατο (και οι δύο έπαιξαν Τρίτη). Η κοινή λογική ίσως δεν είναι τόσο κοινή δυστυχώς".

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα